In alle religies en levensbeschouwingen vinden we spannende, grappige en wijze verhalen. Om u hiermee kennis te laten maken en iets van de sfeer en de verhalende wijsheden van verschillende achtergronden te laten proeven, organiseert de Raad voor Levensbeschouwing en Religie Nijmegen in 2010 weer een ´Verhalendag‘˜. Deze dag is tevens onze activiteit vanwege de jaarlijkse internationale Wereldreligiedag in januari.
Op deze middag zijn verschillende verhalenvertellers te beluisteren in sessies van een half uur. Dit jaar zullen er bijdragen zijn uit de islamitische, joodse, boeddhistische, maà§onnieke en bahà¡‘˜à­ tradities. De dag wordt opgeluisterd door zang tijdens de inloop, 13.30 - 14.00 uur en tijdens de pauze, 15.15 15.45 uur, door Hatikwa, een koor met een joods repertoire.
De Verhalendag 2010 vindt plaats op zondag 24 januari van 14.00 tot 17.00 uur in het Jewel Heart Centrum, Hatertseveldweg 284, 6532 XX Nijmegen.
Vanaf13.30 bent u welkom. De toegang is gratis.

De Raad voor Levensbeschouwing en Religie Nijmegen heeft tot doel het bevorderen van kennis, ontmoeting en betrokkenheid tussen de levensbeschouwelijke en religieuze organisaties en gemeenschappen in Nijmegen, ten dienste van een pluriforme samenleving. De Raad ontplooit diverse activiteiten en heeft zich voor deze ontmoetingsdag laten inspireren door de Wereldreligiedag die elk jaar op de derde zondag van januari gevierd wordt. Meer informatie over de Raad voor Levensbeschouwing en Religie Nijmegen vindt u op onze website, www.rlrnijmegen.nl.
Secretariaat: RLR Nijmegen, Postbus 273, 6500 AG Nijmegen.
Tel. 024-3228480, e-mail [email protected], web www.rlrnijmegen.nl.