(Persbericht) Meer omzet maken dat willen we allemaal en zeker in deze tijd nu de klant steeds meer de hand op de knip houd.
Onderzoek heeft aangetoond dat narrowcasting de manier is om uw producten of boodschap over te brengen en het maakt daarbij niet uit of u een groot of een klein bedrijf heeft. In het huidige Multi media tijdperk verwachten de klanten dat ze geïnformeerd worden over de aanbiedingen middels een presentatie op een beeldscherm. Natuurlijk wordt de poster met daarop uw aanbieding ook wel gelezen maar deze zal veel minder goed overkomen. Een filmpje of tekst gecombineerd met een foto brengen uw aanbiedingen tot leven. Grote supermarkten hebben aangegeven dat deze manier van reclame maken de verkoop van een bepaald product soms wel met een factor 15 verhoogd. We weten ook allemaal dat reclame op de televisie meer oplevert dan een advertentie in de kant en we weten ook dat een dergelijke reclame heel wat duurder is.
Dus narrowcasting zal ook wel erg duur zijn? Normaal klopt dat wel en is narrowcasting beslist niet goedkoop. Maar met onze narowcasting bundel aanbieding hebben we een goedkope oplossing voor de ondernemer die zelf creatief is en meer wil verkopen.

Narrowcasting player plus een 32inch beeldscherm van Philips en software samen in een bundel voor de totale prijs van € 869,-

Neem voor meer informatie over deze aanbieding contact met ons op.
Tel: 0165-323288
[email protected]
www.nltronics.nl