Wat kiest u?
Met de tweede kamer verkiezingen in het vooruitzicht organiseert Forddealer Ardea Auto komend weekend een groots opgezette show waarbij u alvast kunt bezuinigen op de aanschaf van een nieuwe of gebruikte auto. U kunt (ook op zondag) kiezen uit ruim 300 nieuwe en 650 gebruikte Fordmodellen.
Extra EcoPremie
à¢â‚¬Å“Om onze eigen verkoopdoelstellingen voor de eerste 6 maanden te behalen gaan we met de bezem door de voorraadà¢â‚¬, aldus directeur Jan Bas Veltman van Ardea Auto. à¢â‚¬Å“ Wij zijn de grootste en best verkopende Forddealer van Nederlander maar leggen de lat voor onszelf nog iets hoger. Door goed en groot in te kopen bij de fabriek kunnen wij super scherpe aanbiedingen doen op nieuwe auto‘˜s. Ook de Ford EcoPremie, die normaal gesproken geldig is op inruilauto‘˜s van 4 jaar of ouder, hebben wij daarom versoepeld. Bij ons maakt het namelijk niet uit hoe oud de inruiler is.

Iedereen krijgt gewoon minimaal 750 Euro EcoPremie. Is de inruilauto ouder dan 11 jaar dan doen we daar, ondersteund door Ford nog eens 1000 Euro bovenop. Met de registratiekortingen en de kortingen die Ford geeft op diverse actiemodellen komen we tot historisch lage prijzen.

Proefrit overtuigt!
De actuele voorraad bij Ardea Auto is zeer divers. Met de Ka, Fiesta en Focus is Ford zeer succesvol op de particuliere markt. De Cool & Sound en Limited actiemodellen zijn niet alleen scherp geprijsd maar ook zeer compleet uitgerust. Deze prijs/kwaliteitverhouding verklaart een groot deel van het huidige succes. Volgens Veltman is dat niet de enige reden. à¢â‚¬Å“ Ford staat natuurlijk ook bekend om zijn geweldige rij eigenschappen. Het onderstel en de directe besturing staan op een uitzonderlijk hoog niveau. Wij merken dan ook dat potentiële kopers die in een ander merk rijden erg enthousiast en overtuigd zijn als ze eenmaal een proefrit hebben gemaaktà¢â‚¬.

Lager bijtelling op Mondeo.
Ook de zakelijke rijder wordt niet vergeten. Met de Mondeo, Kuga en de vernieuwede S-Max heeft Ardea ijzersterke troeven in handen. Bij de focus en de Mondeo Limited profiteert men niet alleen van een scherpere catalogusprijs maar ook van een aanzienlijk lagere bijtelling. Uiteraard hanteert Arde Auto ook extra scherpe Operational en Financial leasetarieven in samenwerking met de eigen leasemaatschappij. www.ardeaauto.nl

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular