De autoverkoop site VerkopenAuto.nl heeft haar eerstevideo online gezet. Social media wordt steeds belangrijker als het gaat om het bekend maken van een dienst binnen de doelgroep. Naast het medium video zijn ook meerdere kanalen ingezet.

Deze autoverkoop website is een bijzonder initiatief. In plaats van een autotaxatie die enkele dagen in beslag kan nemen is er op deze website een systeem verwerkt waardoor er 24 uur per dag en 7 dagen per week binnen 5 minuten een gegarandeerde prijs afgegeven kan worden op jonge personenauto‘˜s.

Verkopen auto online
VerkopenAuto.nl bemiddelt wekelijks de verkoop van honderden auto‘˜s. Het team van autoverkopers zoekt voor elke auto een professionele koper in haar netwerk van meer dan 1.400 aangesloten en RDW erkende autobedrijven. Doordat ze vooraf de behoeften van veel autoinkopers in kaart hebben gebracht kan deze waardebepaling vaak volautomatisch plaatsvinden waardoor er bijvoorbeeld ook midden in de nacht een gegarandeerd bod afgegeven wordt.

Twitter, YouTube en Facebook
Naast YouTube is ook Twitter en Facebook ingezet als medium om deze nieuwe website onder de ogen te brengen bij de doelgroep. De verschillende Verkopen Auto accounts zijn te bezoeken op
Verkopen Auto Twitter, Verkopen Auto Facebook en Verkopen Auto YouTube Channel.

Verkopen auto
Ook uw auto verkopen? Zet de auto snel op VerkopenAuto.nl en kijk hoeveel uw auto nog waard is. Het laten taxeren van een auto en het bepalen van de autowaarde is geheel gratis en vrijblijvend. En als het bod hoog genoeg is dan kunt u de auto met een druk op de à¢â‚¬Å“Verkopen autoà¢â‚¬ knop verkopen.

Voor deze en meer artikelen kijk je op de auto verkopen tips website AutoVerkopenTips.nl.