Persbericht

Hollman Aluminium BV geeft tijdelijk 30% korting op de montage van aluminium kozijnen en schuifpuien. In de maand oktober konden consumenten al profiteren van deze actie. Hollman Aluminium BV heeft inmiddels de actie verlengd met in ieder geval de maand november. Er is veel response op de actie geweest, want klanten kunnen ondanks deze dure en onzekere tijden wel een aanzienlijk voordeel behalen.

De montage van aluminium kozijnen en schuifpuien  is altijd een aanzienlijk deel van de uiteindelijke kosten. Het besparen van 30% op die montage kan dus behoorlijk voordeel opleveren. Zeker bij het vervangen van huidige kozijnen is het voordeel optimaal. Het vervangen van oude kozijnen kost namelijk in de regel een stuk minder tijd dan het plaatsen van nieuwe kozijnen.

SchuifpuiAluminium kozijnen en schuifpuien zijn de goedkoopste oplossing als het gaat om het vervangen of plaatsen van nieuwe kozijnen. In de aanschaf is aluminium misschien iets duurder maar naarmate het onderhoud aan bijvoorbeeld houten kozijnen toeneemt, verdient aluminium zich razendsnel terug. De grondstoffen voor het vervaardigen van verf blijven maar stijgen en dat maakt het steeds duurder om houten kozijnen te blijven onderhouden.

Daarnaast zijn een aluminium kozijn en schuifpui heel erg duurzaam. Aluminium is veel beter te recyclen dan bijvoorbeeld hout (dat eigenlijk helemaal niet in zijn huidige vorm te hergebruiken is) en kunststof. Bij het recyclen van aluminium bespaard men 95% aan energie ten opzichte van het vervaardigen van een nieuw stuk aluminium. Dit is flink meer dan bijvoorbeeld bij kunststof. Hollman Aluminium BV is ook nog eens een zeer duurzaam bedrijf, het bedrijf isoleerde recent de gehele productiehal en beschikt over een milieustraat voor het sorteren van afval.

Zoals in dit persbericht is aangegeven zal de kortingsactie ook in de maand november nog van kracht zijn. Wilt u meer informatie over deze actie, dan kunt u  contact opnemen met Hollman Aluminium BV in Berlicum. Aluminium kozijnen

Bron: EMEA Persberichten Publicatie Platform

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular