(EMEA Persberichten) In 2001 startte Reprint.nl eerst met een assortiment GERYCLEDE CARTRIDGES voor alle bekende merken printers van zoals Hewlett Packard, Canon en Lexmark.
 
Al in 2004 werd het assortiment uitgebreid met Kantoorartikelen. Met meer dan 15.000 producten voor Alles voor Kantoor en een grote TV reclamecampagne groeide Reprint.nl al snel uit tot een belangrijke speler in de markt van Kantoorartikelen.
 
Inmiddels staat Reprint.nl in de top 5 van Internetverkopers in het segment Kantoorartikelen.
 
Reprint.nl is sterk vertegenwoordigd in het segment van de zakelijke gebruiker en instellingen die de Kantoorartikelen afnemen. Ook de consument weet de weg naar Reprint.nl te vinden.
 
Er ontstond vraag naar een grotere diversiteit aan producten.
 
Om hierin te voorzien heeft Reprint.nl haar assortiment uitgebreid met meer dan 200.000 artikelen.
 
De lijn Kantoorinrichting is nu zo ingesteld dat de klant online het kantoor kan inrichten. De materialen worden geleverd gemonteerd bij de klant vanaf 450,00 euro. Bij een kleinere bestelling wordt een bijdrage in de transport en montagekosten berekend.
 
Boeken en tijdschriften met meer dan 120.000 titels verrijkt de website. Makkelijk zoeken op Auteur, ISBN, Titel of per Genre. Alles is mogelijk.
 
Lege Cartridge zijn ook weer meer geld waard geworden. De klanten kunnen gebruik maken van het Cartridge Return Center van Reprint.nl.
 
In het kader van milieuvriendelijk ondernemen zijn er veel MVO producten toegevoegd in alle segmenten.
 
Cadeautjes voor de collega‘˜s kunnen nu ook bij ons worden betrokken. Er zijn 8.000 Drogisterij producten toegevoegd, van pijnstillers tot parfums. Alles kan à¢â‚¬Å“one stop shoppingà¢â‚¬ gekocht worden.
 
Kom eens kijken op Reprint.nl en laat u verrassen.