(Persbericht) Als een van de toonaangevende leveranciers van medische instrumenten, produceert Welch Allyn hoogwaardige en doordachte medische producten en toepassingen.

De Connex ProBP is een uiterst handig en compact volautomatische bovenarm-bloeddrukmeter. Door de stevige makelij van het apparaat is het uiterst geschikt voor dagelijks gebruik in ziekenhuizen. De volautomatische ProBP bloeddrukmeter maakt gebruik van gepatenteerd SureBP-technologie, dat de bloeddruk meet tijdens het oppompen van de manchet. Dankzij deze technologie kan de bloeddruk exact gelezen worden binnen de 15 seconden, wat de patiënten zeker tevreden zal stemmen.
Deze buitengewoon snelle en volautomatische metingen helpen het werkritme te verbeteren en laten een grote mate van flexibiliteit toe. De Connex ProBP bloeddrukmeter heeft een intuïtief navigatiemenu en is zeer gebruiksvriendelijk. Het kleurenscherm is gemakkelijk te lezen dankzij zijn grootte en helderheid.

De Connex ProBP digitale bloeddrukmeter is compatibel met de meeste FlexiPort manchetten (maat 8-13). Verder is er ook een breed en aantrekkelijk aanbod aan accessoires te verkrijgen. Een lithium-ion batterij met hoge prestatie maakt de nodige mobiliteit mogelijk en staat de unit toe ongeveer 100 metingen per oplaadbeurt uit te voeren.

De volautomatische bloeddrukmeter van Welch Allyn kan tot 50 metingen bijhouden, die via een USB-kabel overgebracht kunnen worden. Dankzij zijn kleine afmetingen kan de Connex ProBP gemakkelijk gebruikt worden als een manuele bloeddrukmeter. De meter beschikt daarnaast ook over een lithium-ion batterij-oplader en een praktische schermomlijsting die hem ook geschikt maken voor stationair gebruik.

Het Premium Partnership van Praxisdienst met Welch Allyn leidt tot een uitstekend gespecialiseerd handelspartnerschap. De nieuwe volautomatische Connex ProBP 3400 bloeddrukmeter en accessoires, alsook een uitgebreide selectie van andere Welch Allyn producten, zijn exclusief verkrijgbaar bij Praxisdienst.

Over Praxisdienst

Praxisdienst is een toonaangevende leverancier van allerhande hoogwaardige medische instrumenten. Zowel huisartsen, ziekenhuizen, homeopaten als gezondheidsinstellingen profiteren van het uitgebreide aanbod aan medische producten voor hun medische praktijk en consultaties. Meer informatie vindt u op de website http://www.praxisdienst.nl/.