Een persoonlijk mozaïekontwerp maakt het interieur uniek. Een dessin bedenken zonder vast te zitten aan standaard mogelijkheden en collecties geeft vrijheid. Milovito, Nederlands grootste mozaïekspeciaalzaak, biedt deze vrijheid en realiseert elk gewenst ontwerp in elke denkbare kleurencombinatie. Mozaïek is geschikt voor vele toepassingen als de vloer, wand, badkamer, toilet, keuken als voor zwembaden, meubelen en zelfs schilderijen.

In een vakkundige en inspirerende omgeving biedt Milovito de vrijheid eigen dessins te creëren met een keuze uit meer dan 130 verschillende kleuren tegeltjes die in iedere variatie kunnen worden samengesteld. Zowel in zelf ontworpen kleurmixen, verloopmixen als in patronen. Parelmoertegeltjes, Swarovski® kristallen en tegeltjes voorzien van 24 karaats wit of geel bladgoud geven, in combinatie met glas tegeltjes, het mozaïek een nog rijkere uitstraling. Milovito brengt hiermee persoonlijk design en hoogwaardig mozaïek op een unieke wijze samen.

Voegkleur voegt toe
Mozaïek wordt afgewerkt met een voeg in een bijpassende kleur. De kleur van de voeg heeft grote invloed op de uiteindelijke beleving van het ontworpen mozaïek. Milovito biedt de keuze uit 26 epoxy voegkleuren. Wanneer nodig kunnen de kleuren zelfs weer gemengd worden tot nieuwe kleuren. De epoxy voeg is uniek. Deze is bestand tegen agressieve reinigingsmiddelen, hete dampen en heet water. Daarnaast nemen de voegen bijna geen vuil op, zijn ze gemakkelijk te reinigen en daardoor erg hygiënisch. Milovito levert deze oerdegelijke en onderhoudsvriendelijke voeg standaard bij alle mixen, verloopmixen en patronen.

Milovito
Milovito is een Nederlands bedrijf en als enige binnen Nederland geheel gespecialiseerd in mozaïek. Milovito is fabrikant en leverancier tegelijk en kan daardoor snel werken en uit voorraad leveren. In de showroom is het mozaïek te zien, te voelen en te combineren. De showroom van Milovito is gevestigd in Wijchen en enkel op afspraak te bezichtigen. Consumenten en interieurarchitecten kunnen bellen met +31 (0)24- 6421818 voor een afspraak. Voorbeelden van mogelijkheden en toepassingen van mozaïek zijn te bezichtigen op www.milovito.com.
___________________________________________________________

Noot voor de redactie:
Voor meer informatie over Milovito en/of het aanvragen van beeldmateriaal of catalogi kunt u contact opnemen met PR bureau MIES, Michelle de Ruiter, tel; 06-45740465 of mail: [email protected].

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular