Design, engineering en proces, dat zijn de pijlers van FPC. Door FPC gaat Faes Group de breedte in. Voor adviesbureau FPC onderdeel van Faes Group, marktleider in hoogwaardige verpakkingen voor de industriële markt kennen verpakkingen geen geheimen. FPC profileert zich nu nog nadrukkelijker als ooit tevoren als onafhankelijke totaaloplosser voor al uw verpakkingen en de daarmee samenhangende verpakkingsprocessen.

FPC is de nieuwe naam van Faes Packaging Concepts. Niet alleen de naam en huisstijl van deze Business Unit zijn vernieuwd. Ook de dienstverlening is drastisch uitgebreid. Of het nu gaat om een logistieke uitdaging, een technisch complexe verpakking of om een sterk onderscheidend ontworpen verpakking om uw product te promoten, FPC heeft voor alle vraagstukken een oplossing in huis.
De nadruk ligt ook hier op het ontzorgen van de klant. FPC neemt graag de aanwezige verpakkingsproblematiek van u over zodat u zich volledig kunt richten op uw eigen hoofdactiviteiten. Waar nodig en indien gewenst kunnen deze services ook softwarematig worden ondersteund.

Om klanten zoveel mogelijk te ´ontzorgen´ biedt FPC een totaalpakket aan. Daarvoor heeft het bedrijf diverse vakmensen in dienst, zoals verpakkingsengineers, industriële ontwerpers en logistiek specialisten. Door alle benodigde vakkennis in hetzelfde bedrijf te bundelen, kunnen adviezen sneller en gedetailleerder uitgewerkt worden. FPC gaat veel verder dan alleen maar het bekijken van een verpakking. Vandaar dan ook de slogan: à¢â‚¬à…“Beyond Packaging. U kunt hier meer over lezen op de vernieuwde website www.fpc-beyondpackaging.com .

De veranderingen bij FPC maken deel uit van de nieuwe koers die het moederbedrijf Faes Group in juni 2009 is gaan varen. De verschillende Business Units hebben een eigen gezicht gekregen, waarmee ze zich nog duidelijker kunnen positioneren, maar tegelijkertijd de synergetische voordelen van de samenwerking tussen de 3 Business Units in tact blijven.
Daarmee verschuift het accent nog meer van productleverancier naar een strategisch partner in verpakkingsoplossingen. Faes Group bestaat naast FPC uit Faes Cases, een maatwerk leverancier van koffers en kisten en SKB Europe, een distributeur van kunststof en aluminium koffers en kisten voor de volledige Europese markt.

Vanuit elke Business Unit bedient Faes Group specifieke markten en doelgroepen. Daarmee verbetert en versnelt de Faes Group haar dienstverlening. Kennis, kwaliteit en service komen daarbij op een nog hoger niveau.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Ronald Siemons, Marketing Manager Faes Group, telefoonnummer 0497 - 389075.

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular