(Persbericht) Vers als bouwsteen voor succes

Heerhugowaard september 2011.

Op woensdag 2 november a.s. biedt Versunie antwoorden op vragen van ondernemers, category managers en overige geïnteresseerden in food retail die op zoek zijn naar meerwaarde voor klanten en onderscheid van concurrentie. Op die dag opent de Versunie Versbeurs haar deuren in de voormalige steenfabriek ´De Waalwaard‘˜ in Dodewaard.

De samenleving verandert sterk. De consument blijft in de supermarkt meer geld besteden aan verse voedingsmiddelen. Het belang van duurzaamheid, biologische, etnische en streekgebonden producten blijft toenemen. Daarbij speelt de concurrentie binnen foodretail zich vooral lokaal af, met zowel a-merk, als huismerk.

Een acceptabele consumentenprijs, een ruime THT en een aantrekkelijk assortiment zijn belangrijk voor zowel detaillist als consument! Dit vraagt om een innovatieve lokale invulling, uitgekiende logistiek en optimaal voorraadbeheer.

Het antwoord op deze ontwikkelingen is een innovatief, uitgebreid en onderscheidend assortiment koelversproducten die de food detaillist helpen in de strijd om het maagaandeel van de consument. Meer aandacht voor merkbeleid, duurzaamheid en een uitgebreid assortiment buitenlandse producten, die per stuk kunnen worden besteld en afgeleverd, vormen de bouwstenen voor succes.

Ondernemers in foodretail, klein en groot, die ook willen bouwen aan hun succes komen op 2 november a.s. naar de Versuniebeurs in de Voormalige Steenfabriek te Dodewaard. Versunie en haar leveranciers tonen daar nieuwe succesformules, promotionele acties, aanbiedingen en kortingen die alleen tijdens de beurs zullen gelden.

De beurs is gratis toegankelijk voor alle branchegeïnteresseerden, start om 13:30 en zal rond 21:00 de deuren sluiten. Uiteraard staat er rond etenstijd een heerlijk vers buffet klaar. Aanmelden is gewenst en kan via telefoon (072 - 576 35 00), Fax (072 - 576 35 99), e-mail ([email protected]), of internet (www.versunie.nl).

Noot voor de redactie, niet voor publicatie:
Voor meer informatie over dit bericht kunt u contact opnemen met:

Versunie BV
Hans Bruin (Directeur)
Carla Bos (Operationeel Directeur)
Tel: (072) 576 35 00
Fax: (072) 576 35 99
Email : [email protected]