(Persbericht) Heerhugowaard september 2010. Waren consumenten voorheen nog in segmenten onder te verdelen naar leeftijd, sociale klasse en politieke voorkeur, anno 2010 worden retailorganisaties en winkeliers geconfronteerd met een volledig versnipperd boodschapperslandschap. Daarbij speelt de concurrentie binnen foodretail zich in toenemende mate lokaal af. Filiaalbedrijven en franchiseondernemers positioneren zich letterlijk dicht bij de consument, waarbij de buurtgerichte winkelier zich steeds meer ontpopt als specialist en nichespeler. Hoe kan de retailer in samenwerking met versleveranciers en producenten het verschil maken voor die lokale en veeleisende consument?

Versunie wijst de wegà¢â‚¬¦
Het pionierende karakter van Versunie biedt de ideale brugfunctie tussen producenten en detaillisten en creëert hiermee unieke mogelijkheden voor innovatie en differentiatie. Om dit aan den lijve te laten ondervinden, organiseert Versunie op 3 november a.s. voor supermarktondernemers, inkopers en category managers de Versunie Najaarsbeurs, ditmaal in de Voormalige Veiling Midden Betuwe te Andelst. De versleveranciers van Versunie tonen daar de mooiste versassortimenten die voor de detaillist het verschil kunnen betekenen. Er zijn promotionele acties, aanbiedingen en kortingen die alleen tijdens de beurs zullen gelden.

Ook dit jaar zullen Versunie en haar leveranciers aan het eind van de beursdag de gepresenteerde voedingsmiddelen schenken aan de lokale Voedselbank.

Meer dan genoeg redenen om op 3 november naar Andelst te komen en in een prettige sfeer goede zaken te doen. De beurs is toegankelijk voor bestaande Versunie afnemers en voor alle andere branchegeïnteresseerden die het belang van vers persoonlijk willen ervaren. De beurs start om 13:30 en zal rond 21:00 de deuren sluiten. Uiteraard staat er rond etenstijd een heerlijk buffet klaar. Aanmelden is gewenst en kan via telefoon (072 - 576 35 00), Fax (072 - 576 35 99), e-mail ([email protected]), of internet (www.versunie.nl).

_______________________________________________________
Noot voor de redactie, niet voor publicatie:
Voor meer informatie over dit bericht kunt u contact opnemen met:

Versunie BV
Hans Bruin (Directeur)
Carla Bos (Operationeel Directeur)
Tel: (072) 576 35 00
Fax: (072) 576 35 99
Email : [email protected]