(Persbericht) Vertalersnetwerk tolingo lanceert Nederlandse website

Hamburg, 28 september 2010 Het vertalersnetwerk tolingo (www.tolingo.de) heeft een Nederlandse versie van zijn vertaalportaal gelanceerd. De website (www.tolingo.nl) is opgesteld in het Nederlands en heeft als doel de diensten van het bedrijf vanaf heden ook uitgebreider vanuit Nederland toegankelijk te maken.

"Na een zeer mooie start zien we de internationale site als een logische consequentie. Wij beschikken over een wereldwijd netwerk van meer dan 6.000 gecertificeerde vertalers. Waarom zouden klanten uit Nederland daar niet ook van kunnen profiteren?" verklaart Hanno von der Decken, directeur van tolingo. Naast de snelle en rechttoe rechtaan bewerking van de ingediende teksten is de wereldwijde beschikbaarheid, 24 uur per dag, à©à©n van de grote pluspunten van het online vertaalbureau.

Opdrachtgevers krijgen bij tolingo per omgaande een offerte, terwijl elders in de branche een wachttijd van meerdere uren tot dagen gangbaar is. Door automatisch telkens de beste beschikbare vertalers uit het netwerk voor elk document te kiezen, blijft de kwaliteit bij tolingo onverminderd hoog, ondanks de korte levertijden. De in de branche meest gangbare bewerkingsduur wordt op deze manier tot een paar uur teruggebracht. De kosten voor een vertaling liggen evenwel duidelijk onder die van een klassiek vertaalbureau.

Perscontact: Rebekka Mà¼ller; tolingo GmbH, Planckstr. 13, 22765 Hamburg, tel. +49 40 413 583 302, e-mail: [email protected], web: http://www.tolingo.nl, http://www.tolingo.de, http://www.tolingo.com

Het online vertaalbureau Tolingo is in 2008 opgericht. Het bedrijf heeft 30 medewerkers in Hamburg en meer dan 6.000 gecertificeerde vertalers in over 30 landen, waartoe klanten via www.tolingo.nl toegang hebben - 24 uur per dag. De taalexperts zijn afkomstig uit 26 belangrijke vakrichtingen en leveren kwalitatief hoogstaande vertalingen, variërend van een sollicitatiebrief, gebruiksaanwijzing en zakelijk aanbod tot aan juridische documenten. Klanten kunnen bij Tolingo kiezen uit meer dan 220 verschillende talencombinaties.