Zoals u misschien al eens heeft gehoord heeft de Nederlandse Spoorwegen een regeling in het leven geroepen voor een financiële tegemoetkoming bij vertragingen vanaf 30 minuten.

Ondanks het bestaan van deze regeling zijn er toch nog een hoop mensen die er geen gebruik maken. Een veel voorkomende reden hiervoor is dat mensen de regeling niet kennen of dat mensen na de vertraging geen zin hebben om op zoek te gaan naar een NS servicebalie om een formulier op te halen. Als mensen dit formulier toch hebben weten te bemachtigen moeten ze het hele formulier handmatig invullen. Omdat je hier iedere keer weer al je persoonlijke gegevens in moet vullen is dit vaak (zeker na een vertraging) een saaie, vervelende klus. Heeft u uiteindelijk toch alles keurig ingevuld moet u ook nog opzoek naar een kopieerapparaat omdat u een kopie van uw abonnement bij moet voegen.

Al met al is het dus nog een hele administratieve rompslomp om gebruik te kunnen maken van de regeling “Geld terug bij vertraging”. Om op een simpele manier gebruik te kunnen maken van deze regeling is er ClaimUwVertraging.nl! U hoeft bij ons slechts eenmalig uw persoonlijke gegevens in te vullen. Nadat u zich heeft aangemeld en uw abonnement(en) heeft ingevuld kunt u gelijk beginnen met claimen. Voor het verwerken van een vertraging rekenen wij een kleine vergoeding welke betaald kan worden via de telefoon of Ideal.

Zodra u een vertraging heeft ingevuld en deze heeft afgerekend bent u klaar! Wij zullen vervolgens de formulieren voor u invullen en een kopie van uw abonnement bijvoegen welke u eenmalig via de site dient op te sturen. Uiteraard wordt de volledige terugbetaling van de NS op uw rekening gestort!

Kortom meld u vandaag nog aan op www.claimuwvertraging.nl en start vandaag nog met het claimen van uw vertragingen!

ClaimUwVertraging.nl is een product van Cre8tico.