(Persbericht) IJsselstein, 7 februari 2011 Verweij Fashion, à©à©n van de meest toonaangevende brandowners en Private Labelers in herenconfectie, gaat zijn bedrijfsprocessen automatiseren met de op Microsoft Dynamics gebaseerde fashion oplossing itSuitsFashion.

Arthur van Dijk, Managing Partner van it suits IT: à¢â‚¬Å“Verweij Fashion heeft kwaliteit en vertrouwen hoog in het vaandel staan. Dat is à©à©n van de belangrijkste redenen waarom zij hebben gekozen om te automatiseren met itSuitsFashion.à¢â‚¬

à¢â‚¬Å“Bij it suits IT is Verweij Fashion verzekerd van optimale ondersteuning van hun bedrijfssoftware, van mensen met zeer gespecialiseerde kennis en jarenlange ervaring. Hierdoor kan Verweij zich volledig richten op een optimaal beheer en groei van hun organisatie.à¢â‚¬

Over Verweij Fashion
Verweij Fashion uit Amsterdam is opgericht in 1955 en is à©à©n van de meest toonaangevende leveranciers in herenkleding in West-Europa. Het voert de kwaliteitslabels Baileys, Giordano, Today's Man en Thomas Maine. De collecties omvatten shirts, poloshirts, T-shirts, cardigans en pullovers in het midden- en hoogsegment. De merken van Verweij Fashion worden gedistribueerd bij meer dan 1.000 multi-brand winkels.

Over itSuitsFashion
itSuitsFashion is de meest gebruiksvriendelijke business management oplossing voor fashionbedrijven. Het geeft mensen in fashionbedrijven de tools en het inzicht wat ze nodig hebben om hun werk goed en snel te kunnen doen. itSuitsFashion is ontwikkeld met input van meer dan 80 manjaren aan expertise en ervaring in Fashion IT. Met deze inbreng kon een volledige kwaliteitsoplossing met een zeer efficiënt ontwikkelingsproces bewerkstelligd worden. Hierdoor is de functionaliteit rijk, de kwaliteit hoog en de investeringskosten laag. itSuitsFashion is Certified for Microsoft Dynamics. Een oplossing verdient dit kwaliteitskeurmerk van Microsoft alleen als het succesvol door strenge software testen komt en het aanbevolen wordt door klanten.

Over it suits IT
it suits IT is specialist in business management oplossingen voor fashionbedrijven. it suits IT heeft uitzonderlijke expertise in de fashionbranche en in het ontwikkelen en implementeren van gespecialiseerde software hiervoor. it suits IT onderscheidt zich door het leveren van een solide software oplossing in combinatie met een hoog service- en expertiselevel. it suits IT is Microsoft Gold Certified Partner.

www.itsuitsit.nl
www.verweij.com