à¢â‚¬Å“VERZORGT UW LAATSTE SAMENZIJN ZOALS U BENT"

UTRECHT 6 JANUARI 2010: Als u weet dat u binnenkort komt te overlijden. Bent u druk bezig met het in orde maken van uw begrafenis. Zodat uw nabestaanden goed achter blijven. Zelf afscheid nemen van familie, vrienden en kennissen schiet er veelal bij in. Afscheid voor Afscheid is er om in deze emotionele periode voor en met u, binnen een zeer korte tijd een fijn afscheid te organiseren. Dit kan zelfs al binnen 3 weken. Met onze ideeën en ervaring weten wij voor elke leeftijd een unieke dag te bewerkstelligen.

Afscheid voor Afscheid
Wij zijn een jonge organisatie en de enige in Nederland, die zich bezig houdt met uw afscheid, voordat u komt te overlijden. Te vaak hebben wij gehoord dat een saaie begrafenis een hoop kost en niet staat voor hoe de persoon was. Daarnaast is een veel voorkomende reactie, had ik nog maar even langsgegaan, nu kan het niet meer. Daarom zij wij gestart met Afscheid voor Afscheid. Zodat uw laatste afscheid een fantastische dag wordt, met een lach en een traan. Waarom zou u wel uw begrafenis goed organiseren maar uw afscheid niet.

Fantastische dag
Naast het bedenken van een eventuele thema, zijn we er om een mooie locatie, bijpassende decoratie en verfijnde catering te regelen. Wilt u een band of een andere vorm van entertainment, horen wij dat graag. Wij zullen voor u de dag zo laten verlopen dat u zich helemaal erin herkent. Wordt het een luxe picknick in het bos, een hoffelijke dag in een kasteel of een prachtig tuinfeest, het wordt in ieder geval uw dag. En dit alles is binnen 3 weken te organiseren.