(Persbericht) Den Haag Veel mensen kampen met de vetrolletjes die over de broek heen puilen en die maar niet weg te krijgen zijn met lijnen en sporten. Liposuctie bij de cosmetisch chirurg kan daarbij uitkomst bieden. Het overtollige vet, bijvoorbeeld rond de taille en op de buik, wordt dan met behulp van een dunne naald weggezogen. Zo ben je in à©à©n keer verlost van die storende plaatselijke vetophopingen. Liposuctie moet niet gezien worden als makkelijke manier om af te vallen maar het is wel zeer geschikt om de contouren van het lichaam te verbeteren.

Polikliniek de Blaak is al jaren actief in liposuctie (ook wel liposculptuur genoemd) in de regio Haaglanden waar al veel vrouwen zijn ontdaan van de vervelende vetrolletjes.. Op de vestiging in Leidschendam melden zich tegenwoordig ook steeds vaker mannen die graag van het bierbuikje af willen. Ook hiervoor is liposuctie een goede oplossing.

De ingreep is een dagbehandeling zodat u dezelfde dag weer naar huis kunt. Voor meer informatie kunt u kijken op de website www.polikliniekdeblaak.nl of bellen voor een afspraak: 070 3202020.