Vexxion lanceert nieuwe website: www.veiligtelewerken.nl

Rotterdam, 25 februari 2008 - Telewerken neemt steeds meer in populariteit toe. Werkgevers en werknemers zien beide de voordelen van deze nieuwe manier van werken in. Vexxion springt op deze nieuwe ontwikkelingen in door een speciale website te open voor haar telewerkoplossing.

VeiligTelewerken.nl verschaft informatie over wat telewerken nu precies is, hoe organisaties er voordeel uit kunnen halen en wat het gaat kosten. Daarnaast worden elke week meerdere artikelen toegevoegd over telewerken en de relatie met de maatschappij en het bedrijfsleven.

Patrick de Kok, Managing director van Vexxion: "We zien een forse groei op het gebied van telewerken. Zowel werkgevers als werknemers zijn enthousiast over de flexibilliteit die mogelijk wordt gemaakt door onze oplossingen. We hebben VeiligTelewerken.nl gelanceerd om meer informatie te verschaffen over het concept telewerken met aandacht voor zowel werkgevers als werknemers."

Voor meer informatie, bezoek de website op: http://www.veiligtelewerken.nl

------------------------------------------------------------

Over Vexxion:

Vexxion verzorgt, beheert en bewaakt netwerkoplossingen, wereldwijd en IP gestuurd. Van kleine ondernemingen tot enterprises biedt Vexxion de mogelijkheid communicatie op een schaalbare manier te convergeren en kosten te besparen.

Door gebruik te maken van de laatste technologiën op het gebied van tele- en datacommunicatie levert Vexxion diensten zoals managed firewall, managed VPN maar ook telewerk oplossingen en internet telefonie.

Meer informatie:

Vexxion B.V.
Laagjesweg 42
3075 BK Rotterdam
Tel: +31 (0)88 7007 700
Fax: +31 (0)88 7007 799
Web: http://www.vexxion.com