Veghel, 21 september 2009

Groothandel Sligro uit Veghel merkt het nu al: de vraag naar kerstpakketten via internet stijgt nog steeds. Via www.sligro-kerstpakketten.nl biedt Sligro voor het vierde jaar op rij al haar kerstpakketten aan. En elk jaar weer stijgt het aantal bestelde kerstpakketten via deze website.

De verschuiving naar bestellen via internet wordt met name veroorzaakt door bedrijven die voor hun medewerkers en relaties traditionele kerstpakketten bestellen. Sligro ziet de vraag naar traditionele kerstpakketten harder groeien dan de vraag naar persoonlijke cadeaus, waarbij de werknemer zelf een vrije keuze mag maken van de werkgever.

Casper Baan van Sligro Kerstpakketten: à¢â‚¬à…“Het persoonlijke keuzecadeau heeft de laatste jaren een belangrijke positie verworven in de hele markt van kerst- en eindejaarsgeschenken. Maar de tendens is dat bedrijven, die voorheen het persoonlijke keuzecadeau aan hun medewerkers en relaties aanboden, nu naar een traditioneel kerstpakket terugkeren.

Een andere trend op internet is dat de werkgever een selectie maakt van een aantal traditionele kerstpakketten waaruit werknemers zelf een keuze mogen maken. Casper Baan: In tegenstelling tot het persoonlijke keuzecadeau dat meestal naar het huisadres van de medewerker wordt verzonden, kiezen werkgevers hierbij juist voor een feestelijke middag waarop de gekozen kerstpakketten persoonlijk worden overhandigd.

Sligro behoort tot de top 3 van kerstpakkettenleveranciers in Nederland. Deze groothandel beschikt over een landelijk netwerk van 45 vestigingen waar een breed assortiment kerstpakketten verkrijgbaar is. Daarvan zijn 17 locaties voorzien van een compleet ingerichte kerstpakkettenshowroom. Ook op www.sligro-kerstpakketten.nl zijn alle kerstpakketten van Sligro te zien.

Website: http://www.sligro-kerstpakketten.nl

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular