Deze (na)zomer is het mogelijk voor mensen met thuiszorg in Zwolle en omstreken, om met korting gebruik te maken van RCR Zorgreizen. Hierdoor is het mogelijk voor mensen in de gehele regio om kennis te maken met het uitgebreide servicepakket dat Zorgspectrum Het Zand biedt. Voor veel ouderen is het een unieke kans om, met behoud van zorg, op vakantie te gaan naar Spanje.

RCR Zorgreizen verzorgt reizen naar Residencia Rojales nabij Alicante. Dit aangepaste appartementencomplex is volledig ingericht op het leveren van zorg op maat. Het heeft een Nederlandse toelating vanuit de AWBZ. De zorg die wordt geleverd voldoet dan ook aan strenge Nederlandse eisen.

Zorgspectrum Het Zand biedt haar bewoners sinds een aantal jaren deze mogelijkheid voor een aangepaste prijs. Nu is het tijdelijk voor mensen uit de gehele regio mogelijk met korting naar Spanje te gaan.

Tweemaal per week, het hele jaar door is er de mogelijkheid om -met begeleiding vanaf inchecken tot aan de accommodatie- naar Alicante af te reizen. De appartementen zijn geschikt voor à©à©n of twee personen en zijn voorzien van woonkamer, badkamer, kitchenette en een balkon of terras.

Voor de meer informatie: RCR Zorgreizen Manja Flego 0343 523 831 www.rcrhealthcentre.com

Website: http://www.rcrhealthcentre.com