VIBE producten nu verkrijgbaar in Nederland

Brits VIBE is wereldbekend geworden met hun toonaangevende specialistische Car audio producten. Het bedrijf is ruim 15 jaar geleden opgestart in Engeland en is inmiddels in 45 landen verkrijgbaar. Dit jaar is VIBE een samenwerking aangegaan met Magma Audio en is nu eindelijk ook op Nederlandse markt te vinden.

Al ruim 15 jaar is VIBE die zich trots profileert als ´British Audio´ een begrip in wereld van Car audio en tuning liefhebbers. Dankzij samenwerking met Magma Audio, kunnen Nederlandse auto Tuning liefhebbers vanaf nu eindelijk ook aan hun trekken komen.

Na een bliksemsnelle groei in UK is VIBE wereldwijd gegaan in 2003. In slechts zes jaar is het grandioze merk uitgegroeid tot een van de meest prestigieuze namen in 45 landen, waaronder Verenigde Staten, Canada, Spanje, Turkije, Griekenland, Rusland, Australia en India. Laatste jaar heeft VIBE zich voornamelijk gerich op het successvol veroveren van amerikaanse markt. Dit en volgend jaar wordt juist meer aandacht gegeven aan de Europese markt. Nederland is nu onderdeel geworden van de steeds groeiende VIBE familie.

Het wereldwijde success van VIBE is te verklaren door geweldige kwaliteit en hoge mate van afwerking van elk product. Bedrijfsmotto ´FEEL THE DIFFERENCE´ en dat is zeker te merken aan aantal prijzen die VIBE over de jaren heen heeft gewonnen. Op hoofdkantoor in Birmingham, Engeland, is iedereen enorm trots op het kast vol met beeldjes uit alle kanten van de wereld. De grondlegger en CEO van VIBE is persoonlijk betrokken bij design van elk product en noemt zich de grootste fan van auto audio. Buiten auto audio, is VIBE ook actief in Home Cinema market met hun sublieme Monolith producten, maar voorlopig is dit nog niet in Nederland te verkrijgen.

Om introductie van VIBE in Nederland te vieren, komt VIBE dit jaar naar 100% Tuning in Ahoy (10-11 Oktober, Ahoy, Rotterdam). En om er een feest van te maken, nemen ze de ontzagwekkende BASS GENERATOR mee: een unieke truck volgeladen met VIBE producten die een audiofiel de ervaring van het jaar zal bezorgen.

Voor meer informatie of foto´s, neem contact op met Elena Schlepers-Ikhumhen op [email protected] of bel +44 121 311 9090. Algemene informatie is ook te vinden op www.vibeaudio.co.uk en www.midbass.org.
Informatie over BASS GENERATOR: http://www.vibeaudio.co.uk/cars/vibecars/tunnel.php
Informatie 100% Tuning: www.ahoytuning.nl/ , VIBE is te vinden in Hall 5, Audio Village, stand 502-503