Video Arts terug in Nederland
Grootste aanbod in trainingsvideo´s ter wereld weer beschikbaar

Hoofddorp, 1 juni 2009 Trainingen of lesprogramma´s die ondersteund worden door video´s hebben meer impact en beklijven langer. Een foto zegt meer dan duizend woorden is een bekend gezegde. Zo zegt een goede trainingsvideo meer dan 1000 foto´s. Na een periode zonder fysieke aanwezigheid in Nederland is Video Arts per 1 juni 2009 weer terug, vertegenwoordigd door Performance Solutions te Hoofddorp.

Video Arts is wereldmarktleider op gebied van digitale video content. Het levert trainingsfilms (DVD, streaming en download format) en is ondersteunend bij e-learning en b-learning (blended learning) programma´s. De oplossingen van Video Arts dragen bij tot meer rendement uit les-, leer- en trainingsprogramma´s. Alleen al in Nederland worden Video Arts oplossingen gebruikt door duizenden professionals uit onderwijs, HR Development en de trainingsbranche.

Juist tijdens de recessie neemt het gebruik van on-line learning toe, omdat veel medewerkers bereikt worden tegen relatief lage kosten. Doordat Video Arts beschikt over de grootste digitale video database ter wereld, zijn ook hun e-learning programma´s uniek: eigentijds, herkenbaar, pakkend, vaak humoristisch, en met vooral concrete inzichten en tips om te komen tot verandering.

Video Arts biedt leer- en trainingoplossingen in diverse rubrieken, waaronder leiderschap & management, verandering, verkoop, klantgerichtheid en communicatie. Belangrijkste doelstelling van Video Arts is het faciliteren van ´Longer Lasting Learning´.

Dit najaar lanceert Video Arts in Nederland ook een geheel nieuw initiatief waarbij het als onderwijsinstelling of trainingsorganisatie niet meer nodig is om dure licenties of DVD´s aan te schaffen als het gaat om video´s die het lesmateriaal ondersteunen. Het wordt dan mogelijk om via het internet fragmenten uit trainingsvideo´s te downloaden en direct te verwerken in een presentatie of programma. Hiervoor ontwikkelen Video Arts en Performance Solutions momenteel een unieke digitale oplossing.

Op 18 juni presenteert Performance Solutions tezamen met Video Arts aan relaties en pers de mogelijkheden van het gebruik van hun videocontent, waarbij ´Longer Lasting Learning´ de belangrijkste leidraad is. Het is mogelijk aanwezig te zijn bij deze presentatie. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via [email protected]

Performance Solutions werkt momenteel aan de Nederlandse website die 18 juni live gaat: www.va-ps.nl

Niet voor publicatie:
Wilt u aanwezig zijn bij de presentatie op 18 juni in Hoofddorp of wilt u meer informatie over dit bericht, dan kunt u contact opnemen met:
HarverPro
Harriet Verhoeven
Tel: 0348 560 731
Email: [email protected]

Over Performance Solutions:
Performance Solutions begeleidt organisaties, waar vooral mensen het verschil maken, naar:
à¢â‚¬¢ High performance
à¢â‚¬¢ Blijvende verandering
à¢â‚¬¢ Onderscheidende klant/gastbeleving
Verbeterde competenties in een sterke context maken een bedrijf succesvol. Bijzondere concepten zorgen voor een unieke beleving en daarmee voor een blijvende performance verbetering.
Sinds maart 2009 is Performance Solutions exclusief licentiehouder voor de Benelux van alle FISH!trainingen, workshops en merchandising. Bij FISH! draait alles om energie, passie en plezier op het werk en in je omgeving.
Het bedrijf is ISO gecertificeerd en CEDEO erkend.
www.performance-solutions.eu

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular