Video digitaliseren kost tijd, want van VHS naar DVD komt het materiaal alleen door het oude banden compleet af te spelen. Het is weliswaar niet nodig dat de gebruiker een film van anderhalf uur van de eerste tot de laatste scà¨ne meekijkt, maar het analoge materiaal moet toch nog een keer in volle lengte op de monitor voorbij komen, om gedigitaliseerd te worden. Daarvoor is normaal gesproken geen tijd. Waarom dan niet de vrije tijd rond de feestdagen hiervoor gebruiken? MAGIX Red uw video's is de makkelijkste en snelste oplossing voor het bergen van uw schatten op VHS. DVD is als opslagmedium vele malen veiliger dan die oude banden, en u kunt het filmmateriaal nog nieuwe glans geven ook.

Video digitaliseren vanaf VHS - DVD als veiligste opslagmedium

Opnamen op videocassettes staan aan vele gevaren bloot. Al bij het afspelen kan het tot vastlopers komen: de band blijft haken in het apparaat, loopt uit de cassette en de schade is vaak niet meer te repareren. Ook kinderen of huisdieren kunnen uw video's beschadigen. In het algemeen wordt de videoband langzaam een sta-in-de-weg. En verkeerd opgeslagen, op bijvoorbeeld een vochtige of te warme plaats, gaat het videomateriaal ook hard achteruit. MAGIX Red uw video's! biedt met een USB-video-omzetter, die met Scart-adapter is uitgerust en de software MAGIX Film op DVD 8 een gecombineerd pakket, dat voor de gebruiker een eenvoudige overdracht van het analoge materiaal naar de computer garandeert. Naast VHS laten ook andere formaten video zich naar de PC overdragen. De enige voorwaarde is dat het analoge apparaat een Scart-aansluiting moet hebben.

Of het nu is als paascadeautje voor een videocassette-eigenaar of als nuttig tijdverdrijf na het paaseieren zoeken: hiermee kunt u tijdens de paasdagen elke oude video digitaliseren, hem met begrijpelijke software nabewerken en branden, en zo oude filmschatten definitief redden van VHS naar DVD.

Contact:
Pieter Prins MAGIX AG
+31(0)757501125
[email protected]

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular