(Persbericht) Het vierde Factuurcongres vindt op dinsdag 17 mei plaats in Eindhoven. Het Evoluon vormt net als in de twee vorige edities het decor voor het grootste evenement rond e-factureren en factuurautomatisering. Het Factuurcongres krijgt in 2011 bovendien gezelschap van het nieuwe Betaalcongres en zorgt naar verwachting voor een aanzienlijke groei.

Gratis toegang
Organisaties die nu of in de nabije toekomst factuurautomatisering of e-factureren in hun organisatie gaan toepassen behoren tot de beoogde doelgroep en hebben recht op gratis toegang.

Informatiemarkt
E-factureren, e-billing, e-invoicing, factuurautomatisering, digitalisering of informatielogistiek. Aangevuld met producten en diensten op het gebied van betalen, maken het Factuurcongres en Betaalcongres 2011 de aangewezen plek om kennis hierover op te doen.

Plenair programma
Het Factuurcongres 2011 start met een compact plenair programma boordevol essentiële informatie. Keynote speeches uit binnen- en buitenland, de laatste trends in Nederland en Europa en bekendmaking van de winnaars van de Gouden Facturen 2011 zijn enkele hoogtepunten van het plenaire programma.

Praktijksessies
Praktijkpresentaties over e-factureren en factuurautomatisering bieden de bezoeker de mogelijkheid de laatste ontwikkelingen op het gebied van e-factureren en factuurautomatisering in de praktijk gedemonstreerd te krijgen.

Gouden Facturen
Op het Factuurcongres 2011 slepen de beste praktijkvoorbeelden de Gouden Facturen 2011 in de wacht. Tijdens het plenaire programma worden twee Gouden Facturen door een vakkundige jury vergeven. Het aanwezige publiek kiest rechtstreeks via SMS en Twitter de winnaar van de publieksprijs.

E-invoicing trend map
Elk jaar worden gebruiksgegevens over e-factureren en geautomatiseerde factuurverwerking bondig weergegeven en helder toegelicht in de onafhankelijke Factuurmonitor. In 2011 verschijnt een speciale editie van de Factuurmonitor: de e-invoicing trend map. Elke bezoeker ontvangt dit document ter waarde van vijfhonderd euro.

Over Factuurwijzer
Organisator Factuurwijzer is een onafhankelijk organisatie en legt zich toe op alle aspecten rondom elektronisch factureren en factuurautomatisering. Met onze expertise en de inzet van diverse initiatieven realiseren we maximaal voordeel voor zowel zakelijke organisaties als voor non-profitorganisaties.

Noot voor de redactie: voor meer informatie kunt u contact opnemen:
Organisatie Factuurcongres 2011
Westervoortsedijk 50
6827 AT
ARNHEM
T 026-711 5032
http://www.factuurcongres.nl
[email protected]