(Persbericht)

Maarn, 16-08-2011 Uit marktonderzoek en trendrapportages blijkt steeds opnieuw: horecaondernemers die durven te vernieuwen zijn het meest succesvol. VinCo speelt hierop in met een innovatieve wijncocktailmix: cocktails op basis van wijn die feestelijk, erg lekker en eenvoudig te bereiden zijn.

Bij de ontwikkeling van VinCo wijncocktailmixen hebben een aantal ontwikkelingen een rol gespeeld:

  • Snelheid en gemak spelen bij evenementen en horeca een belangrijke rol
  • Het moet mogelijk zijn om, bijv. bij grote events, in korte tijd veel drankjes te maken
  • Conventionele Cocktails shaken vereist kennis, wat bij een wisselend personeelsbestand problemen kan geven
  • Alcohol moet omlaag; het moet ook mogelijk zijn de cocktails alcoholvrij te maken. Alcohol en verkeer is immers not-done en bedrijven hebben steeds vaker een streng beleid t.a.v. alcoholisch dranken

Op basis van deze informatie is VinCo gestart met de introductie van twee Wijn cocktail pre-mixen: een Peach Bellini en een Margarita mix.

Bij het maken van een VinCo wijncocktail wordt wijn gebruikt in plaats van sterke drank. Hierdoor zijn Vinco wijncocktails heerlijk verfrissend en makkelijk drinkbaar. Slechts 40% van het drankje bestaat uit wijn, dus de hoeveelheid alcohol per glas is laag. De wijn kan zelfs worden vervangen door tonic, zodat de cocktail alcoholvrij of arm wordt. De cocktails worden ´frozen‘˜ omdat de mix en de wijn worden geblend met ijsblokjes.

Ook uit onderzoek: een belangrijke reden om niet te innoveren binnen de horeca is de angst voor hoge investeringen. Ook hier goed nieuws: VinCo cocktailmixen hebben een uiterst concurrerende prijs!

Samenvattend:

VinCo wijncocktail mixen zijn vernieuwend, lekker, trendy, hebben een feestelijke en luxueuze uitstraling met een hoog à¢â‚¬me-tooà¢â‚¬ karakter à©n behalen uitstekende marges.

Voor iedereen die benieuwd is naar de meerwaarde van VinCo wijncocktailmixen voor hun onderneming verwijzen we naar de website http://www.vin-co.eu , mail voor meer informatie naar [email protected] of bel Marcel Meijer op nummer 06-2223 6520