Op 5 maart 2010 vond de lancering plaats van www.vind-een-vertaler.nl. Op deze soepel navigeerbare website vindt de bezoeker met slechts enkele klikken de juiste professionele ondersteuning bij communicatie in het Engels, of het nu gaat om een vertaler, een revisor, een tekstschrijver, een tolk of een taaltrainer.

Vind-een-vertaler is geen vertaalbureau, maar een initiatief van een groep ervaren onafhankelijke taalprofessionals, die ieder in hun eigen vakgebied hun sporen verdiend hebben. Deze specialisten in bijvoorbeeld academisch, technisch, financieel of juridisch Engels hebben hun soms heel specifieke terminologiekennis in veel gevallen opgedaan als praktijkmensen in deze vakgebieden, voordat zij het communicatievak instapten.

Op vind-een-vertaler.nl vindt de bezoeker deze professionals op twee manieren gerangschikt:
- naar de diensten die ze aanbieden (vertalen, redigeren, schrijven, tolken, opleiding)
- naar de vakgebieden waarin ze thuis zijn (bijvoorbeeld architectuur, medisch, recht, IT, natuurwetenschappen)

Een klik op de naam van de gewenste specialist brengt de bezoeker op een aan deze persoon gewijde pagina, met uitgebreide gegevens en contactinformatie. Klant en taalprofessional kunnen vervolgens rechtstreeks zakendoen.

Medeoprichter Dave Thomas: "Wij hebben allemaal veel ervaring op onze eigen vakgebieden, maar we erkennen dat klanten soms meer of andere vaardigheden nodig hebben dan wij ieder alleen kunnen bieden. Door onze krachten via vind-een-vertaler te bundelen, kunnen we de klant niet alleen een passend antwoord op zijn vraag geven, maar ook de kwaliteit en expertise die hij van ons gewend is."

--------------------------------------------------------
Voor meer informatie:
Dave Thomas
t: 0321 338153
e: [email protected]