Amsterdam, 3 december 2009 VirtuaGym is genomineerd voor de iZovator Award 2009 als beste innovatie voor de zorg van 2009. Op donderdag 17 december zullen de 5 genomineerde initiatieven strijden voor de prijs, waaraan tevens een investeringsbedrag is verbonden..

De vakkundige jury bestaat uit Bart Peletier, Jeroen Crasborn en Harm van Veldhuizen en Annemarie van Gaal, die ook al eerder in het TV-programma Dragons Den ideeën beoordeelde. De jury heeft VirtuaGym uit tientallen ideeën genomineerd voor de iZovator Award 2009.

VirtuaGym
VirtuaGym is een crossmediaal platform, waarmee mensen op een leuke en laagdrempelige manier aan hun gezondheid kunnen werken. Door middel van web, gaming, en mobiele technologie worden beginnende bewegers worden extra gemotiveerd, terwijl de fanatieke sporters in VirtuaGym een ideale aanvulling op hun sportieve lifestyle vinden. Op VirtuaGym.com kunnen mensen een demo-video bekijken en gratis lid worden.

Stichting iZovator
Stichting iZovator is het kennis- en innovatieplatform t.b.v. de zorgeconomie in de Gooi en Vechtstreek. Het doel van iZovator is de zorgeconomie in de Gooi- en Vechtstreek te bevorderen door middel van onder meer cross-overs naar media. Om innovatie te stimuleren reikt iZovator een Award uit voor het beste creatieve idee onder ondernemers, (publieke) organisaties en particuliere in haar sector.

Kijk voor meer informatie op www.VirtuaGym.com of stuur een e-mail naar [email protected]