(Persbericht) Heerlen, 2 december 2010 - Cadac Organice BNL BV, distributeur van Cadac Organice BV, een Microsoft Gold Certified Partner en ontwikkelaar van Cadac Organice (een op SharePoint gebaseerde engineering document management oplossing), heeft van Visser & Smit Hanab opdracht gekregen tot de implementatie van Cadac Organice voor haar documentbeheer.

Visser & Smit Hanab (een VolkerWessels onderneming) ontwikkelt, bouwt en onderhoudt verbindingen, netwerken en installaties voor water en energie. Veiligheid staat hierbij voorop. Het is de ambitie van Visser & Smit Hanab om haar positie in het totale bouwproces te verbreden en op haar vakgebied de beste te zijn. Met haar mensen, vooruitstrevende technieken en een klantgerichte benadering ondersteunen ze de klant optimaal in zijn behoefte. Samen met haar klanten levert zij een bijdrage aan een duurzame samenleving.

Voor het succesvol ten uitvoer brengen van haar projecten is efficiënt documentbeheer voor Visser & Smit Hanab cruciaal. Na een intensief selectietraject heeft zij gekozen voor documentbeheer op basis van Microsoft SharePoint en de Cadac Organice Product Suite. Visser & Smit Hanab start allereerst een tweetal pilot-projecten waarin ruim 70 medewerkers hun documenten met Cadac Organice in Microsoft SharePoint zullen beheren. Medio 2011 volgt dan de bedrijfsbrede uitrol naar de rest van de organisatie.

Visser & Smit Hanab is na Volker Infra en Van Hattum en Blankevoort de derde onderneming uit de VolkerWessels groep die kiest voor documentbeheer met Cadac Organice.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Guus Weitzel
International Marketing Manager
+31 45 400 1010
[email protected]

Of

Ben Spreen
Sales Manager Cadac Organice BNL
+31 45 400 1010
[email protected]

Over Visser & Smit Hanab
Visser & Smit Hanab is een VolkerWessels onderneming en ontwikkelt, bouwt en onderhoudt verbindingen, netwerken en installaties voor water en energie. Veiligheid staat hierbij voorop. Het is de ambitie van Visser & Smit Hanab om haar positie in het totale bouwproces te verbreden en op haar vakgebied de beste te zijn. Met haar mensen, vooruitstrevende technieken en een klantgerichte benadering ondersteunen ze de klant optimaal in zijn behoefte. Samen met haar klanten levert zij een bijdrage aan een duurzame samenleving.Voor meer informatie kijk op http://www.vshanab.nl.

Over Cadac Organice
Cadac Organice is een software suite voor engineering documentbeheer en documentcontrole, en is volledig gebaseerd op Microsoft SharePoint. Cadac Organice helpt project georiënteerde bedrijven hun (project) documenten te beheren en hun documentdistributie en -verzending te beheersen. Cadac Organice is makkelijk in het gebruik en wordt ogenblikkelijk geaccepteerd door alle gebruikers. Cadac Organice brengt verbetering aan in het bedrijfsproces en draagt direct bij aan het bedrijfsresultaat van projectgeoriënteerde bedrijven. Voor meer informatie kijk op http://www.organice.com.

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular