Uit de producttest in het nieuwe Chef's Magazine van oktober, heeft een panel van chefkoks verschillende dressings getest. Chefkoks Roland Velthuijzen, Tom Kampes, Ronald Lamers en sterrenkok Alain Alders testte 10 verschillende naturel dressings 'blind' op kleur, geur, structuur en smaak. Vita d'or van de Lidl kwam als beste dressing uit de test.

De goedkoopste
Opvallend maar waar is dat Vita d'or het goedkoopst is van de 10 geteste dressings. Waar duurdere sauzen van onze professionele testers als aantekening krijgen dat het net hoestdrank of kikkerdril is, komt het goedkopere Vita d'or sterk uit de test. Volgens hen zijn de smaken goed in balans en heeft de dressing een frisse kleur. Daarnaast is de structuur goed en zijn de kruiden goed te herkennen.

Chef's Magazine heeft een willekeurige greep uit het totale aanbod van neutrale dressings gedaan.Het volledige verslag van de test is te vinden op www.chefsmagazine.nl. Naast Vita d'or werden dressings van Calvà©, Knorr, Gouda's Glorie, Metro, Rois de France, Albert Heijn en Wijko getest. Slechts 3 dressings kwamen (afgerond) op een voldoende eindcijfer uit. Naast Vita d'or waren dit Calvà© (droge vorm) en Knorr (droge vorm). Dit waren de enige geteste dressings welke aangelengd moesten worden met water.

Website: http://www.chefsmagazine.nl

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular