Samen met een aantal hotels brengen wij een nieuw concept in de markt van zorg en wellness. Zorg, verblijven, welbevinden en bewegen zijn de uitgangspunten.

Onder de naam Ardor Hotels’ richten wij ons op de realisatie van een keten en de ontwikkeling en exploitatie van hotels met vitaliserende aandacht. In deze hotels kunnen gasten door diverse (wellness) activiteiten het gevoel van welbevinden vergroten, voor en nazorg bij ziekenhuisopname genieten of gewoon een aantal dagen tot rust komen.

 

Ardor Hotels is een franchise en hotelmanagement organisatie, met nadruk op zorgverlening en wellness / vitaliteit.

 

De samenwerking is van start gegaan met hotels in Epen, Elspeet, Renesse, Steenwijk, Altstätte (Duitsland) en ’s-Gravenvoeren (België). Voorbereidingen voor uitbreiding vinden plaats.

Ardor werkt met hotel- en appartementeneigenaren samen op basis van:

- Franchisecontracten.

- Exploitatiecontracten.

- Managementcontracten.

 

Ardor coördineert en koopt de zorg in en realiseert de werkzaamheden voor wellness en vitaliteit in de Ardor Hotels. In 2008 richt Ardor zich vooral op de realisatie van zorg in hotels. In de nabije jaren zullen arrangementen gericht op preventie, welbevinden en bewegen een belangrijk onderdel van de formule gaan uitmaken.

 

Informatie bij

Arend Jan van Vlaanderen

 

ARDOR HOTELS®

   Vitaliserende aandacht

 

Postbus 801

3800 AV Amersfoort

Tel. 033 – 477 96 52

Fax 084 – 831 35 24

GSM: 06 – 47 952 355

[email protected]

www.ardorhotels.com