Per 18 september 2009 neemt Viteau Watercoolers de activiteiten van Sparkle Watercoolers over. Met deze stap versterkt het bedrijf uit Oudewater zijn positie als grootste onafhankelijke speler op de Nederlandse markt van watercoolers.

De overname van Sparkle past in de bedrijfsstrategie van Viteau, dat ook in de huidige economische omstandigheden wil blijven groeien. ´We kijken verder dan de crisis´, vertelt algemeen directeur Benno Kuyff. ´Ons bedrijf is gezond en we hebben vertrouwen in de toekomst. We hebben de ambitie onze activiteiten te blijven uitbreiden. Dit doen we langs de weg van autonome groei, maar ook met acquisities zoals deze.´

Sparkle levert sinds 1996 bronwater en watercoolers aan particuliere en zakelijke klanten. In de loop van de tijd is de onderneming uitgegroeid tot een regionale speler van formaat. Persoonlijke aandacht en kwaliteit van dienstverlening liggen aan de basis van het bedrijfssucces. Deze kernwaarden sluiten nauw aan bij de visie van Viteau, die duurzame klantrelaties centraal stelt.

Sinds de succesvolle introductie van de waterkoeler, begin jaren negentig, is deze niet meer weg te denken uit het bedrijfsleven. Steeds meer organisaties kiezen voor het gemak van gekoeld en fris water op de werkplek. Met de overname van Sparkle verwacht Viteau de groeiende markt nog beter te kunnen bedienen.

Viteau watercoolers
Sparkle watercoolers

Website: http://www.viteau.nl

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular