Vrijdag 16 januari 2009 heeft de website www.vliegervaringen.com haar 250.000e bezoeker mogen verwelkomen. De website is een kleine drie jaar geleden opgericht om luchtvaartpassagiers de mogelijkheid te geven vluchtverslagen te schrijven en luchtvaartmaatschappijen te beoordelen.

Uw ervaring in de lucht
Uit onderzoek van Vliegervaringen.com blijkt dat 60% van de luchtvaartpassagiers wel eens een vervelende ervaring heeft gehad op het gebied van service en comfort. Natuurlijk vliegt iedereen graag zo comfortabel mogelijk van a naar b. Daarom is de website www.vliegervaringen.com opgericht. Op onze website kunnen reizigers vliegervaringen schrijven en luchtvaartmaatschappijen beoordelen.

Schoolproject
De website is begonnen als schoolproject. De destijds 14-jarige Thijs Eggink uit het Groningse Winsum kreeg de opdracht een website te bouwen. Door zijn grote enthousiasme voor de luchtvaart besloot hij een website te maken over dit onderwerp. Nu, drie jaar verder, is de website uitgegroeid tot een druk bezochte site en begint het definitief een plekje te veroveren in het online reislandschap.

Succes
Na de oprichten bleek de website een heus succes te zijn. Binnen een kleine drie jaar ontving de site maarliefst een kwart miljoen bezoekers. In totaal hebben een kleine 2.000 mensen recensies geplaatst en luchtvaartmaatschappijen beoordeeld. Afgelopen jaar heeft de website bij 320 tankstations door heel Nederland geadverteerd. Vandaag de dag hangen de levensgrote posters nog op vier grote vliegvelden in Nederland.

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular