The Sound of Data en BCD Travel sluiten contract voor SOD Flight Notification Service

11 november 2008 Telecombedrijf The Sound of Data breidt uit met hun Flight Notification Service en sluit een contract af met BCD Travel. BCD Travel is de op 3-na grootste van de wereld en Nederlandse marktleider in zakenreizen. Het bedrijf anticipeert constant op ontwikkelingen binnen de reisbranche en biedt daarom vanaf nu hun klanten de SOD Flight Notification Service aan. Hiermee ontvangen reizigers wereldwijd de exacte vluchtstatus via de mobiele telefoon (SMS of email).

De Flight Notification Service maakt het mogelijk om reizigers wereldwijd te informeren over de actuele status van hun vlucht. Door de dienst te integreren in het boekingsproces van de reisagent wordt de reiziger automatisch aangemeld en kan hij of zij via sms of email de juiste actuele vertrektijden ontvangen.

De missie van BCD Travel is het stroomlijnen van het totale zakenreisproces. De SOD Flight Notification Service sluit perfect aan bij deze doelstelling. Peter Buis, algemeen directeur van BCD Travel is blij reizigers van BCD Travel deze dienst onder de naam SMS Trip Info te kunnen aanbieden. à¢â‚¬à…“Iedereen die gaat reizen heeft een hekel aan onverwachte vertragingen. De neiging om al thuis of op het vliegveld voortdurend de vluchttijden te checken is nu niet meer nodig. Een sms biedt nu deze informatieà¢â‚¬¦

De reisbranche is een van de strategische peilers van The Sound of Data omdat zij gelooft dat iedere reisaanbieder zal gaan communiceren met reiziger via de mobiele telefoon. De SOD Flight Notification Service is een eerste stap in een mobiele communicatie strategie en is een instant ´hit´ gebleken bij travel management companies en online travel agencies.

Over The Sound of Data:

The Sound of Data levert communicatie oplossingen die nieuwe bronnen van inkomsten genereren en/of operationele kosten verlagen. The Sound of Data beheert à©à©n van de grootste Europese platformen voor telefonie, SMS en videodiensten. Als vooraanstaande speler in de markt voor geautomatiseerd klantcontact, handelt The Sound of Data miljoenen klantinteracties per maand af. Tot haar klantenkring rekent The Sound of Data o.a. mediabedrijven (radio, tv en print), airlines, reisorganisaties en retailketens.

Kijk voor meer informatie op www.sod.nl

Over BCD Travel

BCD Travel is de Nederlandse marktleider in zakenreismanagement. Zij is leverancier in wereldwijde reislogistiek, en zorgt er door het stroomlijnen en vereenvoudigen van het totale reisproces voor dat haar klanten maximaal besparen op de kosten voor het zakelijk reizen. Wij helpen ondernemingen in het navigeren door het complexe zakenreislandschap met vele producten, diensten en leveranciers. BCD Travel opereert in 90 landen op vijf continenten en heeft een totaal verkoopvolume van 14 miljard US Dollars en een gecombineerd aantal arbeidskrachten wereldwijd van meer dan 13.000. Kijk voor meer informatie op www.bcdtravel.nl

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular