Vliegwinkel.nl beste online reisbureau 2009

Luchtvaartalliantie Star Alliance heeft op dinsdagavond 15 december in Hotel van Oranje in Noordwijk de award ´best online travel agency 2009‘˜ uitgereikt aan online vliegticketaanbieder vliegwinkel.nl. De alliantieleden* tonen daarmee hun waardering voor de samenwerking tussen de luchtvaartmaatschappijen en het online reisbureau.

Vliegwinkel.nl is erg trots op het winnen van de award. à¢â‚¬Å“We zijn verguld met het vertrouwen en de waardering die uit deze prijs spreekt. Ook in 2010 zal vliegwinkel.nl er alles aan blijven doen om de beste online vliegticketaanbieder van Nederland te zijn. Wij blijven innoveren en investeren om onze klanten op de best mogelijke manier van dienst te zijn.à¢â‚¬, aldus Wim Butte, directeur vliegwinkel.nl.

* De leden van Star Alliance zijn: Adria Airways, Air Canada, Air China, Air New Zealand, ANA, Asiana Airlines, Austrian, Blue1, bmi, Brussels Airlines, Continental Airlines, Croatia Airlines, EGYPTAIR, LOT Polish Airlines, Lufthansa, Scandinavian Airlines, Shanghai Airlines, Singapore Airlines, South African Airways, Spanair, SWISS, TAP Portugal, Turkish Airlines, THAI, United and US Airways.

Vliegwinkel.nl wint Star Alliance Award 2009