www.spa-in-spain.es is online

Palma de Mallorca, Spanje, 19 augustus 2009

Op www.Spa-in-Spain.es vind je vanaf nu de beste en meest speciale Spa & Wellness trips naar de Balearen. De website is onderdeel van het op Mallorca gevestigde SIS, het eerste en à©nige boekingsbureau gespecialiseerd in Spa & Wellness reizen naar de Balearen. Mallorca, Menorca en Ibiza bieden naast een fantastisch klimaat, goudgele stranden, imposante natuur, een rijke geschiedenis en cultuur, eveneens een zeer gevarieerd aanbod aan Spa en Wellness activiteiten.

De website geeft een compleet overzicht van bijzondere Spa & Wellness arrangementen varierend van 1 dag tot complete vakanties. Deze arrangementen kunnen bestaan uit onder andere accommodatie, toegang tot de Spa, gezichts- en lichaamsbehandelingen, massages, wellness activiteiten, lunches en diners en andere extras.

Daarnaast biedt Spa In Spain eveneens wellness gerelateerde thema reizen aan. Kies voor een yoga week op een charmante authentieke finca, een reis geheel in het teken van ayurveda op het bijna onaangetaste platteland, of een ontslakkingsprogramma in à©à©n van de luxueuze kust resorts. In het geval van specifieke wensen kun je bij SIS ook terecht voor op maat gemaakte reizen voor bijvoorbeeld een speciale gelegenheid of in groepsverband.

Volgens Neel Steenbakkers, à©à©n van de twee SISters die het bedrijf leidt: ¨Wij willen het onze klanten zo makkelijk mogelijk maken om de mooiste Spa´s en de daarbij behorende beste deals te vinden. Wij begrijpen als geen ander dat tijd heden ten dagen schaars is en dat mensen optimaal willen genieten van een vakantie of een weekendje weg. Ons streven is dan ook het bieden van ¨ultieme ontspanning¨! Daarnaast zijn arrangementen natuurlijk veel kost efficienter dan wanneer accommodatie en behandelingen apart geboekt worden¨

SIS is een initiatief van twee Nederlandse SISters, die Nederland in 2004 en 2008 verruilden voor Mallorca. Na jaren in het hectische Amsterdam te hebben gewoond, besloten zij meer uit het leven te willen halen en Mallorca bleek hiervoor de perfecte plek te zijn.

Femke Steenbakkers, de andere SIS, legt uit hoe ze op het idee kwamen voor hun concept: ¨Toen wij beide nog in Nederland woonden was de Spa altijd de perfecte plek om tot rust te komen, onze hoofden leeg te maken en onze lichamen weer op te laden. Eenmaal op Mallorca, waren wij verrast door het hoge niveau van de Spa & Wellness resorts, de gevarieerdheid van het aanbod en bovenal van de unieke ligging en omgeving van deze resorts.

Graag laten wij andere Spa & Wellness liefhebbers ook kennis maken met de fantastische mogelijkheden die deze branch hier op deze zonovergoten, idyllische eilanden te bieden heeft. De combinatie van Spa & Wellness met de oneindige schoonheid van de Baleraen is absoluut uniek. En dat willen wij delen met iedereen die geinteresseerd is in Spa & Wellness.¨

Hoewel SIS op dit moment uitsluitend Spa & Wellness arrangementen aanbiedt in de Balearen, zijn de twee SISters ambitieus en willen zij hun bedrijf zo snel mogelijk uitbreiden naar het vaste land van Spanje.

Kijkende naar www.Spa-In-Spain.es biedt SIS ultieme ontspanning in combinatie met een relaxed eiland leven. De focus ligt op het leveren van comfort en gemak in een kwalitatief hoge en gezonde omgeving!

Voor meer informatie:
SIS Spa In Spain
Neel & Femke Steenbakkers
Tel: +34 689 07 34 51/666 29 03 07

Mail: [email protected]
Web: www.spa-in-spain.es

Website: http://www.spa-in-spain.es

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular