(Persbericht) Ede, 19 september 2011 voestalpine Polynorm, ontwikkelaar van componenten voor de automotive en verschillende Industrial Applications markten, heeft een samenwerkingsovereenkomst gesloten met ROVC voor het invullen van de MBO niveau 3 en 4 opleidingen binnen haar bedrijfsschool. ROVC is partner op het gebied van trainingen, opleidingen en advies & implementatie voor de Nederlandse industrie en biedt organisaties onder andere praktijkgerichte MBO-opleidingen op maat. In totaal starten 10 medewerkers van voestalpine Polynorm met een ROVC MBO-opleiding.

De medewerkers worden door ROVC opgeleid binnen twee vakgebieden, namelijk Elektrotechniek en Werktuigbouwkunde. Tijdens de opleiding doen de cursisten niet alleen kennis op van de gekozen vakrichting, maar worden ze ook opgeleid in andere disciplines. De cursisten die kiezen voor de richting elektrotechniek worden ook opgeleid in eerstelijns onderhoud binnen de werktuigbouwkunde en procestechniek. De werktuigbouwkundigen doen kennis op van eerstelijns onderhoud binnen de elektrotechniek en industriële automatisering. Beide groepen worden opgeleid op het gebied van machineveiligheid. De praktijklessen worden voornamelijk uitgevoerd in de eigen werkomgeving, waardoor ze de opgedane kennis direct kunnen toepassen.

à¢â‚¬Å“De ontwikkeling van onze medewerkers staat binnen onze organisatie hoog in het vaandelà¢â‚¬, aldus Jan Rozema, Manager HR Development voestalpine Polynorm. à¢â‚¬Å“Wij beschikken over een eigen bedrijfsschool waar onze medewerkers een stevige technische opleiding krijgen op MBO 2 niveau. Vervolgens stromen de medewerkers door naar de MBO 3 en 4 opleidingen Werktuigbouwkunde of Elektrotechniek. Omdat we willen dat onze medewerkers zich ook buiten de gekozen vakrichting ontwikkelen, zochten wij een opleider die onze mensen allround kennis bij kan brengen op het gewenste niveau. Deze opleider hebben wij in ROVC gevonden.à¢â‚¬

---------------

Over ROVC
ROVC is marktleider op het gebied van trainingen, opleidingen en advies & implementatie voor de Nederlandse industrie. ROVC adviseert en ondersteunt honderden ondernemingen bij het realiseren van een effectief organisatie-, HRM- en opleidingsbeleid. Jaarlijks volgen meer dan 13.000 mensen een opleiding bij ROVC met als doel efficiënter, daadkrachtiger en competenter te functioneren. De ontwikkeling van mens en organisatie staat in haar werkwijze centraal. Meer informatie op www.rovc.nl.

Meer informatie
Marcommit PR
Christi de Wit
E-mail: [email protected]
Tel. 035-5822730 / 06-47049961