De "Vogels van België en Nederland mp3 veldgids" is de eerste multimedia veldgids over de vogels van onze lage landen. Het is een uitgave op MP3-CD en kan afgespeeld worden op elke PC, Mac à©n MP3-spelers zoals de iPhone en iPod. De combinatie van tekst, foto's à©n geluid maken deze birdsounds.nl uitgave tot een unieke veldgids voor het raadplegen van onze vogels in het veld.

Deze multimedia veldgids over vogels bevat uitgebreide soortbeschrijvingen, foto's, verspreidingskaarten à©n vogelgeluiden (7 uur!). 305 Vogelsoorten die voorkomen in onze landen komen aan bod in deze birdsounds.nl uitgave. De tekst geeft een uitgebreide beschrijving van elke soort. De foto's zijn genomen door vogelfotograaf Rudi Debruyne en komen zeer goed tot hun recht op de iPhone en iPod. De verspreidingskaartjes laten zien waar de soort voorkomt in Europa en zijn voorzien van een uitgebreide toelichting. De stereo-geluiden (7 uur!) zijn opgenomen door Peter Boesman in België en Nederland met de meest geavanceerde digitale opname apparatuur.

De MP3 veldgids is geschikt voor zowel de beginnende als gevorderde vogelaar. Even een geluidje checken, een foto opzoeken of de beschrijving nog eens doorlezen kan binnen enkele seconden en alles is altijd bij de hand!
De Vogels van België en Nederland MP3 Veldgids is zeer gebruikersvriendelijk: geschikt voor elke PC à©n Mac. De Veldgids komt het best tot zijn recht op de iPhone en iPod.

Dit is de eerste keer dat er een veldgids over vogels op deze manier gepubliceerd is!

Titel:
VOGELS VAN BELGIà‹ EN NEDERLAND MP3 VELDGIDS
door Peter Boesman
Uitgever: Birdsounds.nl en Peter Boesman
Samenstelling en tekst: Peter Boesman
Foto's: Rudi Debruyne ea
Kaarten: Leila Kurbage
Uitvoering: MP3-CD, ID3-tag: geluid, tekst, afbeeldingen
Prijs: à¢à¢â‚¬Å¡¬ 29,95

Adresgegevens:
Birdsounds.nl
Mail [email protected]
Skype birdsounds
www.birdsounds.nl | www.birdsounds.be
Tel. +31-(0)84-8396431
Adres: Erfdijk 21, 5373 KV Herpen, Nederland
Noot voor redacties:

Dit is de eerste multimedia veldgids over de vogels van België en Nederland! Speciaal geschikt voor de iPhone en iPod. De combinatie van tekst, foto's à©n geluid maken deze MP3 tot een unieke veldgids voor het raadplegen van onze vogels in het veld.

Website: http://www.birdsounds.nl

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular