Zoetermeer, 19 oktober 2007 – Commissie Ontwikkelingssamenwerking gaat 24 uurs tandemactie doen voor goede doelen.

De Commissie Ontwikkelingssamenwerking gaat op 19 en 20 oktober maar liefst 550 kilometer fietsen om geld op te halen voor haar ontwikkelingsproject. Dat doen ze in estafettevorm te tandem. De 550 kilometer bestrijkt alle provincies van Nederland om de blijde boodschap te verkondigen.

COW heeft als hoofddoelstelling het op lokale schaal blijvend verbeteren van de levensstandaard in ontwikkelingsgebieden. Meer informatie kunt u vinden op: www.zhtc.nl/COW

Tijdens deze 24 uurs tandem fietstocht dragen zij een PeopleTracker waardoor u de route en verrichtingen real-time kunt volgen via de MobileTrack Online Portal.

Het adres waarop u de tandemactie kunt volgen is: https://portal2.mobiletrack.nl/ en het gaat om nr 1 “COW Tandemtocht”.

De PeopleTracker is een apparaat met het formaat van een mobiele telefoon waarbij niet alleen gebeld kan worden of alarm mee kan worden geslagen. Het is tevens voorzien van GPS functie waardoor men zelf de PeopleTracker kan lokaliseren via Internet of via een gespecialiseerde 24 x7 Zorgalarmcentrale & PAC Meldkamer zodat in het geval van calamiteiten u gewaarborgd bent van zorg, welzijn en bereikbaarheid.

Voor meer informatie en mogelijkheden kunt u telefonisch (079-3716187) of via email [email protected] contact opnemen met MobileTrack. 

MobileTrack BV

Bezoekadres:
Boerhaavelaan 24-26
2713 HX Zoetermeer
The Netherlands

Postadres:
Postbus 614
2700 AP Zoetermeer
The Netherlands

Telefoon: +31 (0)79-3716187
Fax: +31 (0)79-3716171

Contact
MobileTrack BV
Telefoon: 079-371687
E-mail: [email protected]

 

Over MobileTrack BV
MobileTrack is een belangrijke speler in Location Based Services (LBS) en Track & Tracé oplossingen op basis van GPS, RFID en Mobiele Data. Zij zijn hardware onafhankelijk en leveren diensten op het gebied van fleet-management, beveiliging, zorg en overige Track en Tracé gerelateerde diensten. MobileTrack klanten zijn actief in diverse markten, zoals transport, vervoer, verhuur, beveiliging en zorg. Speciaal voor de zorg- en beveiligingsmarkt zijn er succesvolle totale mobiele GPS alarmering en diensten ontwikkeld. Meer informatie is beschikbaar via de website: www.mobiletrack.nl