Zoetermeer, 20 december 2007 – Coen Swijnenberg gaat liftend door Europa met een emmer water. Klinkt raar, maar het levert hopelijk veel geld op voor Serious Request. Hij heeft hulp nodig. Hulp in natura, maar vooral sponsorhulp. Help Coen!

Gewapend met een emmer gevuld met 15 liter (gekleurd) water moet Coen tijdens Serious Request liften van Den Haag naar Leuven en vervolgens naar Genève. Onderweg doet hij de Glazen Huizen van Studio Brussel en Couleur 3 aan. Als hij terugkeert met een volle emmer, krijgt hij van elke sponsor 15 euro. Voor elke liter die hij onderweg verliest, gaat er 1 euro per sponsor vanaf, zie ook http://www.3fm.nl

Tijdens deze draagt Coen een PeopleTracker voorzien van een Trics simkaart voor Europa waardoor de route en verrichtingen real-time gevolgd kunnen worden via de MobileTrack Online Portal.

 

Het adres waarop de tocht door Europa te volgen is: https://portal2.mobiletrack.nl/ en het gaat om nr 1 “3FM Coen Swijnenberg”.

 

De PeopleTracker is een apparaat met het formaat van een mobiele telefoon waarbij niet alleen gebeld kan worden of alarm mee kan worden geslagen. Het is tevens voorzien van GPS functie waardoor men zelf de PeopleTracker kan lokaliseren via Internet of via een gespecialiseerde 24 x7 Zorgalarmcentrale & PAC Meldkamer zodat in het geval van calamiteiten men gewaarborgd is van zorg, welzijn en bereikbaarheid.

 

Voor meer informatie en mogelijkheden kunt u telefonisch (079-3716187) of via email [email protected] contact opnemen met MobileTrack.

 

 

MobileTrack BV

Bezoekadres:
Boerhaavelaan 24-26
2713 HX Zoetermeer
The Netherlands

Postadres:
Postbus 614
2700 AP Zoetermeer
The Netherlands

Telefoon: +31 (0)79-3716187
Fax: +31 (0)79-3716171

Contact
MobileTrack BV
Telefoon: 079-371687
E-mail: [email protected]

 

 

Over MobileTrack BV
MobileTrack is een belangrijke speler in Location Based Services (LBS) en Track & Tracé oplossingen op basis van GPS, RFID en Mobiele Data. Zij zijn hardware onafhankelijk en leveren diensten op het gebied van fleet-management, beveiliging, zorg en overige Track en Tracé gerelateerde diensten. MobileTrack klanten zijn actief in diverse markten, zoals transport, vervoer, verhuur, beveiliging en zorg. Speciaal voor de zorg- en beveiligingsmarkt zijn er succesvolle totale mobiele GPS alarmering en diensten ontwikkeld. Meer informatie is beschikbaar via de website: www.mobiletrack.nl

 

Over Trics

TRICS ALL-IN Solutions levert totaal oplossingen aan eindgebruikers voor mobiele beveiliging. TRICS maakt gebruik van geselecteerde partners uit de Zorg-, beveiligings– en de wereld van mobiele productiemiddelen om zo een passende oplossing te kunnen leveren. Dit stelt u in staat om mobiele beveiliging naadloos in uw organisatie te implementeren.

TRICS Abonnementen is de toeleverancier voor de beveiligingsbranche door het leveren van klant specifieke GSM,GPRS en SMS abonnementen. Dit stelt u in staat uw Security diensten te leveren zonder te hoeven wachten op de juiste Sim-kaart. De TRICS sim-kaarten leveren maximale flexibiliteit voor uw security oplossing. Het abonnement kan alleen worden gewijzigd indien de security keten daar groen licht voor geeft. Meer informatie is beschikbaar via de website: www.trics.nl

 

3FM Serious Request
3FM zet met 3FM Serious Request zich in samenwerking met het Rode Kruis ieder jaar in voor een stille ramp. In de week voorafgaand aan de kerstdagen sluiten drie dj’s van 3FM zich zes dagen lang op in een glazen studio. Dit jaar in Den Haag. Zij eten die dagen niets en maken 24 uur per dag live radio. Het publiek kan tegen betaling verzoeknummers aanvragen en wordt uitgebreid geïnformeerd over het doel van de actie. De dj’s roepen iedereen op om geld te doneren en daarbij worden bijzondere initiatieven gewaardeerd. Meer informatie is beschikbaar via de website: www.3fm.nl