Yale introduceert een nieuwe “Heavy Duty” mast voor haar reachtruck serie
1600 – 2000 Kg.

Volle pallets op meer dan 12 meter hoogte.

Met de introductie van een nieuwe serie hoge masten voor de Yale reachtrucks, biedt Wynmalen Materials Handling haar klanten de kans om volle pallets op meer dan 12 meter hoog weg te zetten.
Yale reachtrucks, die voornamelijk in de smallegangenmagazijnen en distributiecentra op grote hoogtes opereren, voldoen hiermee aan de snel groeiende vraag om volle pallets hoger als 12 meter weg te zetten.
De veilige nieuw ontworpen masten van Yale, met standaard geïntrigeerde side-shift, geven een minimum aan slingering en mastverdraaiing op grote hoogte en belemmeren nauwelijks het zicht van de bestuurder.
Als optie kunnen er ook camera’s op de vorken met een gesloten TV-circuit worden aangebracht, met een monitor op ooghoogte van de bestuurder, wat extra vertrouwen, zekerheid en veiligheid geeft tijdens het manoeuvreren op grote hoogtes.
Met Yale reachtrucks, welke standaard worden geleverd met 4 prestatiesettings (langzaam, zacht, standaard en hard) en een op drie manieren in te stellen stuurkolom, multifunctioneel dashboard, glijdende armsteun met minilevers, AC motortechnologie, canbus, automatische snelheidsvermindering bij het nemen van bochten en als optie progressieve “Fly By Wire” sturing, is het veilig en comfortabel werken.

Inlichtingen: Wynmalen Materials Handling bv te Vlaardingen, tel. 010 – 248 56 30, www.wynmalen.nl, [email protected]