Persbericht per 8 oktober 2009

Volop nieuwe ideeën, Hannick Reizen blikt vooruit.
Hannick Reizen blikt altijd vooruit en speelt hierop in door nieuwe arrangementen aan haar aanbod toe te voegen.
Wereldstad Istanbul
Istanbul is uitgeroepen tot culturele hoofdstad 2010. Een goede reden om Istanbul te bezoeken. De stad heeft een uniek karakter als smeltkroes van verschillende beschavingen en heeft bovendien een zeer rijke historie. Gedurende het jaar 2010 kan Istanbul, nog meer dan normaal, laten zien wat de stad in huis heeft. Naast wereldberoemde muziek-, theater- en filmfestivals worden vele concerten, tentoonstellingen, activiteiten en evenementen georganiseerd. Hannick Reizen biedt een meerdaagse reis naar Istanbul aan, met als thema ´East meets West´.
Ruhr 2010 hippe cultuurmetropool
Naast Istanbul is het gehele Ruhrgebied aangewezen tot ´culturele hoofdstad 2010´. Het gebied is opgedeeld in vijf zogenaamde bezoekersportalen met een centrale stad met eigen thema. Bochem is de festival- en theaterstad, Dortmund de creative stad, de havenstad is ´Kulturhafen´, Essen kunstzinnig en Oberhausen vooral populair en spectaculair. Fabrieken, hoogovens en schachtliften zijn omgebouwd tot culturele en toeristische attracties. De diversiteit aan cultureel en natuurschoon maken dat het Ruhr 2010 zeker een bezoek waard is. Als dag of meerdaags arrangement te boeken. Reisafstand vanaf Utrecht ca. anderhalf uur.
Touringcar in trek
Busreizen komen weer helemaal terug in 2010. Ten opzichte van vorig jaar is het aantal bedrijfsuitjes met de touringcar met meer dan 10 procent gestegen. Comfortabel en aantrekkelijk geprijsd maken dat de touringcar weer een veelgevraagd vervoersmiddel is voor incentive en bedrijfsuitstapjes. De touringcar staat bij elk gewenst opstappunt klaar en is gedurende het verblijf multi inzetbaar. Handig voor incentive en bedrijfsuitje als dag- of meerdaagse reis.
Het meest actuele aanbod op www.hannick.nl
Het complete aanbod is te vinden op www.hannick.nl. Sinds 1990 is Hannick Reizen gespecialiseerd in het organiseren van professionele groepsreizen en incentives op maat. Hannick Reizen verzorgt zowel meerdaagse reizen als dagarrangementen vanaf 10 personen.
Hannick Reizen is aangesloten bij de Stichting Geschillencommissie Reizen (SGR) en het Calamiteitenfonds.

Noot voor de redactie:
Voor meer informatie en fotomateriaal bel 070 - 319.19.29. Uw contactpersoon is Hanni Gerretsen,
[email protected]

HANNICK REIZEN BV
Geestbrugweg 28 Tel: 070 - 319.19.29 [email protected]
2281 CL Rijswijk Fax: 070 - 319.12.62 www.hannick.nl

Website: http://www.hannick.nl/