(Persbericht) Boxmeer-Bijna iedereen heeft er last van, probleemzones die niet weg gaan, hoeveel u ook sport, en hoe gezond u ook eet. Beauty Instituut Belleza in Boxmeer heeft de oplossing.

Stabiele Cavitatie is een ultra moderne techniek, door middel van geluidsgolven worden vetcellen vernietigd en kunt u voor altijd afrekenen met bijvoorbeeld dat buikje of de lovehandles. Binnen enkele behandelingen resultaat, zonder pijn, verdovingen of bijwerkingen. Voor iedereen die er graag kennis wil maken met deze effectieve behandeling is er een unieke actie, 4 behandelingen voor slechts €295,- in plaats van €400,-! Geldig in combinatie met de bon die te verkrijgen is via de website www.beautyinstituutbelleza.nl Natuurlijk kunt u bij Beauty Instituut Belleza ook terecht voor afslanken, ook zonder maaltijdvervangers kunt u al 5 tot 10 kilo afvallen in à©à©n maand!

Benieuwd naar de mogelijkheiden? Bezoek dan eens de website, www.afslankstudioboxmeer.nl of www.beautyinstituutbelleza.nl. Beauty Instituut Belleza, Boxmeer, telefoon nummer 0485-576 999.