Grote keuze uit Panoramaformaten en kwalitatief hoogwaardig papier.

Keulen April 2010
Met negen nieuwe grootformaten breidt de Keulse Online-Fotoservice Pixum zijn assortiment posters verder uit. Op www.pixum.nl/xxl is de mogelijkheid om de meest indrukwekkende fotomoment op 23 verschillende posterformaten, 24 canvas-, of 8 acryl- en aluminium formaten te vereeuwigen.

Het Pixum poster-assortiment biedt momenteel een brede keuze aan verschillende formaten, van het kleine 30x30 cm formaat tot het reusachtige 90x160 cm formaat. Met de nieuwste afmetingen in 70, 80, 90 en 100 cm en de Panoramaformaten zoals 40x120, 50x150, 60x90, 80x 120 en 100x150 cm, blijft er niets meer te wensen over.

Posters van Pixum kenmerken zich door de bijzonder briljante kleuren en de hoogwaardige drukkwaliteit. Het speciale, zijdeglanzend, professioneel posterpapier of het hoogglanzend, premium fotopapier zorgen voor een voortreffelijk scherpe afdruk van blijvende kwaliteit. Zo worden de mooiste fotomomenten omgetoverd tot een blikvanger voor aan de wand.

Noot voor de redactie:
Voor meer informatie en test-tegoedbonnen van Pixum kunt u contact opnemen met Fy Gadiot (Country Project Manager BENELUX) via pers(at)pixum.nl. Ook verwijzen wij u graag door naar www.pixum.nl.

Over Pixum
Pixum (www.pixum.nl) is de leidinggevende, onafhankelijke en veel geprezen aanbieder van online-fotoservices in Duitsland en Europa. Naast de mogelijkheid gratis online-fotoalbums aan te leggen en foto‘˜s te delen, biedt Pixum ook goedkope en professionele belichting van digitale foto's op fotopapier, professioneel gedrukte en gebonden fotoboeken en fotocadeaus (bijvoorbeeld bekers, puzzels, T-shirts, kaarten, kalenders, fotolijsten en meer). Pixum drukt en belicht uitsluitend op hoogwaardige materialen en gebruikt de modernste en milieuvriendelijkste technologieën.

In meer dan 40 tests door vakbladen, tijdschriften en consumentenbonden scoort Pixum altijd hoog en is regelmatig testwinnaar. Onder www.pixum.com biedt Pixum al haar services in de talen Engels, Frans, Nederlands, Deens, Italiaans, Portugees, Spaans en Duits aan en levert aan Pixum klanten in heel Europa. Pixum is gecertificeerd lid van Trusted-Shop en Webshop Keurmerk en is in Oktober 2007 door Deloitte Technology, het tijdschrift Capital, de Deutsche Bà¶rse en de DVFA met de "Fast 50-Award" voor de 50 snelst groeiende technologiebedrijven in Duitsland beloond.