TILBURG - Een nieuwe verzamelplaats voor online kortingen en kortingscodes van verschillende nationale en internationale webshops is gelanceerd: Boxplosive.nl. Er zijn kortingen te vinden onder verschillende thema‘˜s zoals Pasen, Moederdag of Opruiming.

Kortingen aangeboden door online webshops zijn tegenwoordig enorm. Zowel nationale als internationale webshops bieden hun producten en diensten vaak aan tegen een lagere prijs door middel van kortingscodes of tijdelijke acties. Zij spelen hiermee in op de explosieve groei van het aantal consumenten dat online aankopen doet. Forrester berekende voor de Nederlandse markt een groei van 11% van online bestedingen voor de komende 4 jaar. Om het de consument nog gemakkelijker te maken, is de site van Boxplosive een verzamelplaats geworden van de scherpste online deals.

Op Boxplosive staan dagelijks scherpe kortingen van vele verschillende webshops, zoals Bol.com, Wehkamp.nl en Otto.nl. Door de thematische werkwijze is er voor iedereen wat te vinden, jong of oud, man of vrouw. Begonnen als kortingssite in de studentenstad Tilburg, waar inmiddels gretig gebruik gemaakt wordt van Boxplosive, smaakt dit naar meer. Boxplosive profileert zich dus als verzamelplaats voor ludieke en exclusieve acties onder de noemer van verschillende thema‘˜s.