(Persbericht) Real time tracking, voordelig en eenvoudig en bereikbaar voor iedereen

Met de komst van de compacte i-gotU GT-1800 serie is real time GPS tracking bereikbaar voor iedereen. Het appraat kenmerkt zich door zijn eenvoudige setup en er zijn geen abonnementskosten verbonden aan deze real time tracker. De GT-1800 serie is ontworpen voor consumenten en het midden -/ kleinbedrijf. Gebruikers kunnen te allen tijden de exacte locatie opvragen van ouderen, kinderen, huisdieren, buiten personeel, auto's, bedrijfsvoertuigen of andere kostbare bezittingen. De actuele positie van de GPS tracker verschijnt op een digitale kaart op een Smartphone of op de PC.

Twee smaken, smartphone tracking en/of web tracking via een PC
i-gotU produceert de GT-1800 serie in twee uitvoeringen. De GT-1800A is geschikt voor smartphone tracking. In het beeldscherm van de telefoon verschijnt een digitale kaart met actuele locatie informatie van de GPS tracker. De GT-1800AW is geschikt voor smartphone tracking en voorziet daarnaast in tracking via een online tracking portaal. Met de GT-1800AW wordt een gratis abonnement verstrekt tot dit tracking portaal van 5 jaar..

Overige apparaat eigenschappen
- SOS knop voor rapporteren locatie naar 5 mobiele telefoons en web server
- Energie zuinig, lange operationele tijd en bewegingssensor
- Uitstekende dekking middels GPS en 'Cell ID' positiebepaling
- Tweeweg nood oproepen
- Audio observatie (meeluister functie) middels een gevoelige microfoon
- Creëren een veilige zone voor kinderen, ouderen en huisdieren (virtuele gebied afbakening)
- Bewegingssensor ter bevordering van beveiliging en operationele tijd
- Leg tracks vast op Micro-SD kaart, visualiseer tracks op Google maps
- Statistisch grafieken, kilometer beheer voor zakelijk gebruik
- Spatwater bestendig (IPX56)

MobileAction Technology Inc. Taiwan
Mobile Action Technology Inc. is opgericht in 1999 en stelt zichzelf ten doel om innovatieve communicatie platformen (hard- /en software) te ontwikkelen tussen mobiele telefoons en PC's. Voor zowel zakelijke als multimediale toepassingen. De firma brengt in de Nederlandse markt ook GPS Geo-/PhotoTagging producten op de fotografie markt onder de merknaam i-gotU.

De GT-1800 serie is in Nederland verkrijgbaar via diverse verkooppunten van Distributeur DigiTrading. De adviesprijsprijs van de i-gotU GT-1800A bedraagt € 149,90 en € 249,90 voor de GT-1800AW. Meer specificatie informatie over dit product is voorhanden op: www.digitrading.nl.

Noot voor de redactie:
Voor meer informatie over dit artikel en de GT-1800 serie van i-gotU kunt u contact opnemen met DigiTrading per e-mail: [email protected]. © '07 DigiTrading.nl All rights reserved.

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular