Dankzij het veelzijdige aanbod van merkkleding voor kinderen stond Villa Verna al bekend als de outlet kinderkledingwinkel van Nederland. Met de lancering van de nieuwe website weet de Villa Verna die positie behoorlijk te verstevigen. Bijna honderd topmerken, waaronder DKNY, Dolce & Gabbana, Armani, Gaastra, Ralph Lauren, McGregor en Vingino, worden via de praktische website tegen verrassend lage prijzen verkocht, soms tot wel 80 procent onder de marktprijs.

De sterkt verbeterde en vernieuwde website kenmerkt zich door de handige zoekfuncties. Of een klant nu op zoek is naar een kaki bermuda van Marc O‘˜polo of naar een zomers jurkje vanOlily, binnen no time navigeert hij of zij er naar het gewenste item. Wat gebleven is en waarmee Villa Verna zich onderscheidt van andere aanbieders, is de ruime collectie kinderkleding van bekende merken die het bedrijf op voorraad heeft.

Ook aan de scherpe prijzen is niets veranderd, evenals aan de scherpe aanbiedingen. Daarnaast staat Villa Verna bekend om de snelle levering en de correcte klantenservice. Dat de kinderkledingwinkel in een paar jaar een grote schare trouwe en tevreden klanten heeft op weten te bouwen, is daarom niet verwonderlijk.

Kinderkleding duur? Niet bij Villa Verna! DKNY, Dolce & Gabbana, Armani, Gaastra, Ralph Lauren en vele andere topmerken vindt u hier voor een verrassend voordelige prijs. En u hoeft er de deur niet voor uit. Dankzij de sterk verbeterde en vernieuwde website steekt u uw kinderen in een handomdraai modieus in het nieuw.

De vernieuwde website van Villa Verna kenmerkt zich in gebruikersgemak. Handige zoekfuncties brengen de bezoeker binnen twee klikken daar waar die moet zijn. Of u nu speciaal op zoek bent naar een kaki bermuda of naar een zomers jurkje vanOlily, in no time navigeert u uw zelf naar het gewenste item.