Baarn, 7 fabruari 2010

Bij KidsFavorites.nl - Je favoriete kinderkado en -lifestyle webwinkel - vind je nu volop Voorjaar, Valentijn en Vrolijkheid!

Colorique Daisy Mae
Winterse wereld soms met een zonnetje; wat een heerlijke winter! Maar bij KidsFavorites.nl hebben wij toch al een beetje voorjaarsgevoel en natuurlijk is het bijna Valentijn dus "Love is in the air". Daarom......Daisy Mae, de nieuwe voorjaar collectie van Colorique; hoe verliefder kun je zijn! Super voor jouw Valentijn maar ook om helemaal in een vrolijke, voorjaarsmood te komen!

Ga snel naar wwww.kidsfavorites.nl om de hele nieuwe Colorique Daisy Mae collectie bekijken.

Rice vogeltjes kandelaar voor voorjaar, vrolijkheid maar ook voor volop romantiek
Voor 'The one you love' deze Rice kaarsenstandaard met vogeltjes. Voor een romantisch diner met kaarslicht maar ook voor een vrolijk, voorjaarsgevoel in de woonkamer, keuken op je veranda of op het terras. Ga naar www.kidsfavorites.nl om ze samen met de rest van de Rice collectie te bekijken.

Ook voor vrolijkheid op Feestje & Partijtjes
KidsFavorites.nl heeft ook de leukste spulletjes in het assortiment voor voor vrolijke feestje en partijtjes. Veel stoffen slingers (o.a. Engelpunt), uitdeelcadeautjes, kaarsjes in allerlei soorten, servetten, lampions en veel meer. Allemaal hip, vrolijk gekleurd of bijzonder. En altijd alles op Voorraad!

Tip voor Vrolijkheid en verliefde Valentijnscadeautjes met korting.
Maak gebruik van de KidsFavorites.nl Doorlopende Spaaractie met spaarstempels. Automatisch ontvang je bij iedere € 25,00 à©à©n stempel en bij 4 stempels krijg je een digitale waardebon van € 7,50. De stand van zaken is altijd terug te vinden onder "Mijn Account" op KidsFavorites.nl

www.kidsfavorites.nl
[email protected]