Vier het voorjaar op de Lentiade
Geniet van het voorjaar, proef, beleef en shop de leukste, landelijke snuisterijen van vrijdag 5 t/m zondag 7 april 2013 op dà© lifestyle voorjaarsfair voor de hele familie. Ontdek in het 100-jaar oude Lingebos aan de A15, tussen glasstad Leerdam en vestingstad Gorinchem, alles op het gebied van country lifestyle, duurzame kunst, mode, tuinmeubelen, persoonlijke verzorging, culinaire lekkernijen. Op de fair staat bij de meer dan 120 standhouders een mix van proeven, beleven, shoppen, landelijk leven à©n genieten centraal.

Leve de lente
Naast de vele deelnemers is er op de Lentiade aandacht voor Kunst Kijken, kunstenaars en ateliers presenteren hun werk in de natuurlijke omgeving van het bos. Ook de Voorjaarsmarkt mag zich verheugen op grote belangstelling, want hier nemen bijzondere bedrijven aan deel met de meest uiteenlopende (inter-)nationale streekproducten, snuisterijen en brocante. Nieuw is Groen Genieten: back to basic, terug naar de natuur, verantwoord en ecologisch genieten van de multiculturele samenleving. En dat uit zich ondermeer in sfeervolle presentaties met hebbedingen uit verre windstreken, trendy eco kado‘˜s, groene kleding, lifestyle, fair trade producten en duurzame woondecoratie.

Proef, doe, shop en geniet!
De Lentiade staat op vrijdag 5 april in het teken van Ladies Day. Dames met een leuk, gek, creatief hoofddeksel krijgen niet alleen korting op de entreeprijs, maar maken ook kans op mooie prijzen. De fair is een must voor iedereen met voorjaarskriebels en staat bol van activiteiten voor jong à©n oud. Van stijlvolle modeshows, roofvogeldemonstraties, live muziek en ´Keep the Sheep‘˜ demo‘˜s schapendrijven met border collies tot aan culinaire proeverijen, workshops, slow cooking shows, mystery guests, knuffeldieren, hengelsportexcursies en de boswachters van Staatsbosbeheer. 

Een gratis Lentiade pendeltrein rijdt van de parkeerplaats entree v.v. Gratis parkeren t.w.v. € 2,-. Meer informatie en het actueel programma treft u aan op www.lentiade.nl. U bent van harte welkom op de voorjaarsfair Lentiade.