Beleef de Lentiade!

Beleef de start van het voorjaar op de Lentiade, van 19 t/m 21 maart 2010 in glasstad Leerdam. Drie dagen genieten van landelijke snuisterijen op dà© voorjaarsfair voor de hele familie.

Lentekriebels
Leerdam - Op de voorjaarsfair Lentiade staat een mix van proeven, beleven, shoppen, landelijk leven à©n genieten centraal. Een must voor duizenden, kooplustige bezoekers met lentekriebels die uitkijken naar een inspirerende lente vol nieuwe energie, activiteiten en lengende dagen. De leukste bedrijven presenteren zich tijdens de fair in witte tenten met culinaire lekkernijen, hobby, kunst, sieraden, hebbedingen voor in huis & tuin en alles wat het leven aantrekkelijk maakt. Proeverijen, demonstraties, workshops, vele (kinder-)activiteiten, geurende bloesems en een vleugje Pasen & Pasar Malam verhogen de lentesfeer.

Lente aan de Linge
´Uit onderzoek blijkt, dat er in het gebied op de rand van de Betuwe grote behoefte is aan een vanouds, gezellig voorjaarsevenement waar het landelijk leven in alle facetten centraal staat‘˜, vertelt organisator Rianne Kool. ´Door de centrale ligging aan de rivier de Linge van Leerdam - (inter)nationaal bekend als dà© glasstad van Nederland en dit jaar verkozen tot ´Beste Binnenstad‘˜ < 20.000 inwoners - is de verwachting, dat de Lentiade mag rekenen op veel aandacht. Via de autowegen A2, A15 en A27 is de voorjaarsfair tenslotte voor eenieder met lentekriebels binnen 20 minuten bereikbaar vanuit steden als Utrecht, Den Bosch, Tiel en Gorinchem‘˜.

Ervaar het zelf!
Het programma wordt de komende periode voortdurend uitgebreid met deelnemers, shows, demonstraties, workshops en andere activiteiten om van een dagje Lentiade een buitengewoon gezellig dagje uit voor de hele familie te maken. Neem daarom regelmatig een kijkje op de website: www.lentiade.nl En heeft u als bedrijf leuke producten die de lentekriebels van een koopkrachtig publiek aanwakkeren? Zorg dan dat ook u als deelnemer van de partij bent en vier het begin van de lente op de Lentiade! Zet nu alvast de datum in uw agenda: 19 t/m 21 maart 2010. Openingstijden vr. van 14:00 tot 21:00 uur, za. & zo. van 10:00 tot 17:00 uur. Locatie: Cultureel Centrum Het Dak Leerdam. Parkeren: gratis. Informatie: www.lentiade.nl; email [email protected]