(Persbericht) Drie dagen wandelen en genieten van landelijke snuisterijen van vrijdag 1 t/m zondag 3 april 2011 tijdens de Lentiade, dà© voorjaarsfair voor de hele familie. De 2e editie van dit gezellig lifestyle evenement vindt niet meer plaats in glasstad Leerdam, maar in de sfeervolle landelijke omgeving van het Lingebos te Vuren, direct gelegen aan de A15.

Beleef de Lente in het Lingebos
In een waar verborgen paradijs in het hart van Nederland en gelegen aan de A15 tussen de glasstad Leerdam en de oude vestingstad Gorinchem staat in het eerste weekeinde van april een mix van proeven, beleven, shoppen, landelijk leven à©n genieten centraal. De voorjaarsfair Lentiade is op deze nieuwe locatie van 1 t/m 3 april 2011 niet alleen wederom een must voor de duizenden, kooplustige bezoekers met voorjaarskriebels, maar ook voor natuurliefhebbers die de ontluikende lente in het 100-jaar oude bos van dichtbij willen ervaren.

Voorjaarsfair verhuist
´Alle toonaangevende trendwatchers zijn het er over eens: in 2011 gaan ´we‘˜ weer terug naar de natuur‘˜, vertelt organisator Rianne Kool van EvenTotaal. ´En waar kunnen mensen zich beter laten inspireren door de leukste huis, tuin en lifestyle trends dan middenin boswachterij het Lingebos van Staatsbosbeheer? Het is zeer centraal gelegen aan de A15, er zijn goede parkeervoorzieningen, verharde paden en men kan volop genieten van de prachtige natuur. De nieuwe locatie in het Lingebos geeft de fair daarnaast de mogelijkheid om uit te breiden en meer standhouders toe te laten, want de laatste editie was volledig uitverkocht en er moest ´nee‘˜ verkocht worden aan bedrijven die graag deel wilden nemen. Na de donkere winterdagen is het heerlijk om op de voorjaarsfair Lentiade de frisse boslucht op te snuiven, met het hele gezin te shoppen en te genieten en zo de nieuwe lente te verwelkomen‘˜.

Ervaar het zelf!
Muzikale optredens, spectaculaire roofvogel- en modeshows, geurende bloesems en een frisse boslucht verhogen de lentesfeer. Voor de kinderen zijn er ondermeer workshops en een kinderboerderij met knuffeldieren. Natuurliefhebbers kunnen in het bos naar hartenlust kilometers wandelen en fietsen. De - met bomen omzoomde - groene veldjes op het 6 hectare groot evenementterrein nodigen uit tot een ware ontdekkingstocht. De leukste bedrijven presenteren zich in witte tenten met culinaire lekkernijen en streekproducten, hebbedingen voor interieur en tuin, mode, kunst, sieraden, curiosa en alles wat het leven leuk maakt. De standverhuur is onlangs gestart, dus mocht u willen deelnemen dan treft u meer informatie aan op www.lentiade.nl

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular