(Persbericht) Voorkom de winterdip, slik zonne-energie
Maak kennis met Marcus Rohrer en de voordelen van zijn Spirulina

Gorinchem, 4 november 2010 Afgelopen weekend werd de klok terug gezet. Dat betekent dat de dagen weer korter worden en wij onszelf minder kunnen voeden met de energie die wij krijgen vanuit de zon. Vele Nederlanders kampen gedurende de winter met een winterdip. Het krachtige algje Spirulina helpt aan extra zonne-energie in de wintermaanden.
www.youtube.com/watch?v=lu90r2YJio8

Marcus Rohrer, Spirulina-deskundige: ´Zonlicht is van levensbelang. We merken de krachtige uitwerking van het zonlicht voor lichaam en geest het sterkst als we na een lange winter genieten van de eerste stralen voorjaarszon. Wij kunnen echter zonne-energie niet alleen via de huid absorberen, maar ook via het voedsel!‘˜

Wetenschappelijke onderzoeken wijzen uit dat naast de chemische samenstelling van onze voeding ook lichtenergie een belangrijke factor is in de kwaliteit van ons voedsel. Als een voedingsmiddel meer licht kan opslaan, heeft het meer voedingswaarde. Spirulina neemt in tegenstelling tot planten en groenten het hele zonlichtspectrum op door de aanwezigheid van het blauwe pigment fycocyanine, een antioxidant dat verder in geen enkele andere plant voorkomt.
De capaciteit om licht-, c.q. zonne-energie op te slaan is daarom een maat om de kwaliteit van ons voedsel te meten.

De Spirulina-tabletten van Marcus Rohrer hebben al velen door hun winterdip heen geholpen, maar zijn naast een weerstandverhoger ook een vervanger voor vlees vanwege het hoge proteïnegehalte. Het gehalte in Spirulina is zelfs 60% hoger dan proteïne in sojabonen!

Spirulina zit verpakt in een uniek en gepatenteerd VioSol® glas. Dit glas biedt optimale bescherming tegen de schadelijke werking van licht terwijl het tegelijkertijd doordringbaar is in het hoge energie UV/violetspectrum en het infraroodspectrum. De pillen blijven langer houdbaar, en het bio-energielevel blijft een langere tijd op het originele niveau.

Marcus Rohrer Spirulina is het sterkst vertegenwoordigde merk in de Nederlandse drogisterij. De verpakking van Marcus Rohrer Spirulina is ver doorontwikkeld: door het donkerviolette VioSolglas blijft de zonnekracht optimaal beschermd en daarmee staat het merk garant voor een langdurige werking.

Streaming video over Marcus Rohrer
Marcus Rohrer is een unieke, creatieve en bevlogen man die met zijn Spirulina al jaren in de beste schappen van de drogist ligt Hij wijdt al dertig jaar van zijn leven aan het doorontwikkelen van de Spirulinaverpakkingen. De pure Spirulina van Marcus Rohrer zorgt al jaren voor een betere gezondheid onder miljoenen mensen ter wereld. De Spirulina van Marcus Rohrer wordt verkocht in meer dan twintig landen in verschillende werelddelen.

Eind november is Marcus Rohrer in Nederland om te vertellen hoe de natuur in combinatie met wetenschap en vooruitstrevende technieken kan bijdragen aan een oplossing voor een verbeterde gezondheid. Op de volgende link treft u een interview met Marcus Rohrer aan waarin hij uitlegt waarom Spirulina zo belangrijk is: www.youtube.com/watch?v=lu90r2YJio8